LUXE Mylly

Ohjelmisto

Finnkino Mylly

Myllynkatu 1, 21810 Raisio

Teatterien aukioloajat löydät täältäTurvallisuuskäytännöistämme voit lukea lisää täältä.

Esittely


Tervetuloa Pohjoismaiden ensimmäiseen LUXE-elokuvateatteriin! Finnkino LUXE Mylly on 6.5.2022 Raisioon Kauppakeskus Myllyyn avautunut kuuden elokuvasalin upea ja moderni kokonaisuus. Suurin sali on aisteja hivelevällä iSENSE teknologialla varustettu. 

Istu toiseen todellisuuteen – koe LUXE ja iSense itse niin ymmärrät, mitä todellinen elokuvanautinto tarkoittaa! LUXE ja iSense edustavat molemmat Finnkinon premium-saleja, jotka nostavat elokuvaelämyksen aivan uudelle tasolle.

LUXE-saleissa tavanomaiset leffaistuimet on korvattu ylellisen muhkeilla säädettävillä lepotuoleilla, joissa voit nostaa jalat ylös ja nojautua rennosti taakse.

iSense puolestaan on kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti, jossa 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille ylivoimaisen elokuvaelämyksen. Lue lisää premium-saleistamme


Herkut täydentävät elokuvaelämyksen

Luksustason leffakokemuksen täydentävät tietenkin leffaherkut, jotka premium-saleissa voivat olla niin limua ja poppareita kuin viiniä ja herkullisia Leffa-aterioita. Ateriat voi tilata kätevästi ennakkoon samalla kun ostat leffaliput verkkokaupastamme. Täältä saat lisätietoja leffa-aterioista. Viihtyisässä Oscar’s Barissa voi nauttia vaikkapa lasillisen viiniä ennen elokuvan alkua. 


Esteettömyys

Myllyyn ovat tervetulleita kaikki, ja teatteri on suunniteltu mahdollisimman esteettömäksi. Jokaisessa salissa on induktiosilmukka. Jokaisessa salissa on useampi pyörätulipaikka. Tarkemmat tiedot alla.

 

Pysäköinti ja saapuminen

Teatteriin pääsee kaikista Kauppakeskus Myllyn ovista ja poistuminen tapahtuu kauppakeskuksen normaaleja reittejä. Suosittelemme länsipäädyn sisäänkäyntiä. Kauppakeskus Myllyn ilmainen pysäköinti on asiakkaidemme vapaassa käytössä. 

 

Sijainti

Myllynkatu 1, 21810 Raisio

 

Salit

147+4 paikkaa
High Frame Rate (HFR)
88+4 paikkaa
50+3 paikkaa
53+3 paikkaa
53+3 paikkaa
53+3 paikkaa

Aukioloajat

Näet täältä kaikkien teatterien aukioloajat kootusti.

Esteettömyys

Pyörätuolipaikat Lisätietoa
Kaikki salit: 3-4

Induktiosilmukka: Myllyn kaikissa saleissa on induktiosilmukka.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voit tiedustella ensin suoraan teatterista. Noutamatta jääneet löytötavarat toimitetaan Myllyn infopisteelle.