Itis

Ohjelmisto

Finnkino Itis

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki

Esittely

Finnkino avaa huippumodernin IMAX®-elokuvateatterin Finnkino Itikseen 30. marraskuuta 2018. Uusi yhdeksänsalinen teatteri on Suomen ensimmäinen ainutlaatuisella tekniikalla varustettu IMAX®-elokuvateatteri. Itiksessä asiakkaat pääsevät nauttimaan lisäksi myös muista uudenlaisista salikokemuksista sekä palveluista.

IMAX®-elokuvateatterin uuden sukupolven 4K-laserprojektoritekniikka tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Tämä uusi optinen järjestelmä tuottaa aikaisempaa paremman resoluution, terävämmän ja kirkkaamman kuvan, syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman. Yhdistettynä IMAX®in geometriseen, digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon, se luo leffafaneille todellisen elokuvaelämyksen ja tunnelman kuin olisi mukana itse elokuvassa.

Oleellisin ero IMAX®-salissa verrattuna muihin elokuvasaleihin on suurempi valkokangas. Se ulottuu kirjaimellisesti lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Valkokangas on muotoiltu kaarevaksi, mikä tekee kuvasta todentuntuisen riippumatta siitä, missä katsoja istuu. IMAX®teatteri on suunniteltu tuomaan yleisön lähemmäksi valkokangasta sekä sijoittumaan paremmin kuvaan ja ääneen nähden.

IMAX®-elokuvateatterin lisäksi Finnkino Itikseen avataan kaksi uutta LUXE-Salia. Näissä premium-saleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ja omien sivupöytien ansiosta.

Huippumoderni elokuvateatteri saa seurakseen upouuden, korkeatasoisen ravintola-alueen Itikseen. Palvelua arvostaville elokuvateatterista löytyy tyylikäs Oscar’s Bar, jossa voi käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää ennen tai jälkeen elokuvan.

Teatterin aulatiloissa pääsee kokemaan myös uudenlaisen aulakokemuksen mm. lisätyn todellisuuden (AR) kautta. AR johdattelee virtuaalisen opastuksen avulla saleihin ja muihin tiloihin sekä antaa lisätietoa elokuvista ja näytöksistä sekä myytävistä tuotteista.

 

Pysäköinti

Kauppakeskus Itiksen paikoitustilat
 

 

Sijainti

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki

Salien tiedot

348 + 4 paikkaa
Imax®-ääni 12.1
3D
217 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
4K
65 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
4K
45 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1

Esteettömyys

Pyörätuolipaikat Lisätietoa

Imax®-sali: 4 paikkaa
Muut salit: 2 paikkaa

Imax®-sali: pyörätuolipaikat rivillä 1.
Sali 2: pyörätuolipaikat rivillä 2.
Salit 5-9: pyörätuolipaikat ylimmällä rivillä.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voit tiedustella Itiksen infopisteeltä (1. krs), jonne ne toimitetaan teatterista päivittäin. Samana päivänä kadonneita tavaroita voi kysellä suoraan teatterista.

Tiedustelut puhelimitse: 040 554 9101.