Itis

Ohjelmisto

Finnkino Itis

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki

Teatterien aukioloajat löydät täältäTurvallisuuskäytännöistämme voit lukea lisää täältä.

Esittely

Itikseen avattiin 30.11.2018 upea yhdeksän salin elokuvateatterikokonaisuus, jonka vetonaulana on Suomen ensimmäinen huippumoderni IMAX®-teatteri! Lisäksi teatteriin avautui kuusi muuta klassista elokuvateatterisalia sekä kaksi uutta LUXE premium-salia.

IMAX®-elokuvateatterin uuden sukupolven 4K-laserprojektoritekniikka tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Tämä uusi optinen järjestelmä tuottaa aikaisempaa paremman resoluution, terävämmän ja kirkkaamman kuvan, syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman. Yhdistettynä IMAX®in geometriseen, digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon, se luo leffafaneille todellisen elokuvaelämyksen ja tunnelman kuin olisi mukana itse elokuvassa.

Oleellisin ero IMAX®-salissa verrattuna muihin elokuvasaleihin on suurempi valkokangas. Se ulottuu kirjaimellisesti lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Valkokangas on muotoiltu kaarevaksi, mikä tekee kuvasta todentuntuisen riippumatta siitä, missä katsoja istuu. IMAX®teatteri on suunniteltu tuomaan yleisön lähemmäksi valkokangasta sekä sijoittumaan paremmin kuvaan ja ääneen nähden.

IMAX®-elokuvateatterin lisäksi Finnkino Itikseen avattiin kaksi uutta LUXE-salia. Näissä premium-saleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ja omien sivupöytien ansiosta. LUXE-salin näytökseen voit tilata leffaherkut jo ennakkoon. 

Huippumoderni elokuvateatteri sai seurakseen upouuden, korkeatasoisen ravintola-alueen Itikseen. Palvelua arvostaville avattiin elokuvateatterin 2. kerrokseen myös viihtyisä Oscar’s Bar, jossa asiakkaat voivat käydä lasillisella ja tilata pientä lämmintä syötävää, ”film foodia” nautittavaksi elokuvaa ennen tai jälkeen, tai premium-saleissa elokuvanäytöksen aikana. Tutustu maukkaisiin lämpimiin leffa-aterioihin!

Teatterin aulatiloissa pääsee kokemaan myös uudenlaisen aulakokemuksen mm. lisätyn todellisuuden (AR) kautta. AR johdattelee virtuaalisen opastuksen avulla saleihin ja muihin tiloihin sekä antaa lisätietoa elokuvista ja näytöksistä sekä myytävistä tuotteista.

Kauppakeskuksen ollessa suljettu teatteriin ja sieltä pois pääsee kauppakeskuksen pääovista Tallinnanaukiolta.

Pysäköinti

Kauppakeskus Itiksen pysäköintitilat ovat avoinna aina, joten myöhäänkin päättyvän elokuvan jälkeen auton saa ajettua ulos hallista. Lähimpänä teatteria sijaitsevat pysäköintialueet ovat P3 Kattoparkki, -1 Keltainen -alue sekä -2 Sininen -alue.

Kauppakeskus Itiksen paikoitustilat
 

 

Sijainti

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki

Salien tiedot

346 + 4 paikkaa
3D-näytöksissä 309 + 4 paikkaa myynnissä
Imax®-ääni 12.1
3D
217 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
4K
65 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
4K
45 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1
74 + 2 paikkaa
Dolby Digital 7.1

Aukioloajat

Näet täältä kaikkien teatterien aukioloajat kootusti.

Esteettömyys

Pyörätuolipaikat Lisätietoa

Imax®-sali: 4 paikkaa
Muut salit: 2 paikkaa

Imax®-sali: pyörätuolipaikat rivillä 1.
Luxe-salit & Sali 2: pyörätuolipaikat rivillä 2.
Salit 5-9: pyörätuolipaikat toiseksi ylimmällä rivillä.

Induktiosilmukka Itiksen kaikissa saleissa on induktiosilmukka.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voit tiedustella ensin suoraan teatterista. Noutamatta jääneet löytötavarat toimitetaan Itiksen infopisteelle (1. krs).