Fantasia

Ohjelmisto

Finnkino Fantasia

Kauppakatu 29-31, 40100 Jyväskylä

Teatterien aukioloajat löydät täältäTurvallisuuskäytännöistämme voit lukea lisää täältä.

Esittely

Elokuvateatteri Fantasia Jyväskylässä oli valmistuessaan vuonna 1993 Suomen ensimmäinen monisaliteatteri. Teatteri sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä kävelykadulla kauppakeskus Jyväskeskuksessa ja rautatie- sekä linja-autoasemat sijaitsevat noin 300 metrin päässä. 

Finnkino Fantasian yhdistetty lippu- ja herkkumyymälä sijaitsee Jyväskeskuksen toisessa kerroksessa, kun taas elokuvasalit sekä toimisto kolmannessa kerroksessa (portit alueelle avataan 15 min ennen päivän ensimmäistä näytöstä). Lippuautomaatit (2 kpl) löytyvät Jyväskeskuksen 1. kerroksen aulasta. Asiakas-WC:t sijaitsevat teatterin aulan ja salien yhteydessä. Hissit: Henkilöhissit teatterille 2 kpl Jyväskeskuksen kaikista kerroksista (YK, AK, 1.krs, 2. krs). Poistuttaessa teatterista parkkihalliin keskuksen aukioloaikojen ulkopuolella 1 henkilöhissi (C-rappu).

Pysäköinti

Parkkitalo sijaitsee samassa kiinteistössä, kauppakeskus Jyväskeskuksen alakerrassa. Jyväskeskuksen parkkihalliin ajetaan Yliopistokadun kautta Asemakadulle, jonka oikealta puolelta luiskaa alas. Kauppakatu on kävelykatualuetta. Hallissa on 200 asiakaspaikkaa. 
Parkkihallin aukioloajat: arkisin klo 07-22, lauantaisin klo 07-22 ja sunnuntaisin klo 12-22.
Parkkihallin hinnat: 1-3 tuntia 1,50 €, 4. tunti ja seuraavat tunnit 3 euroa / tunti. Sunnuntaisin ilmainen pysäköinti kauppakeskuksen aukioloaikana.
Tullessasi elokuviin jotka päättyvät klo 22.00 jälkeen, tiedustele Finnkinon henkilökunnalta ennen elokuvan alkua ohjeet parkkihalliin kulkemisesta. Klo 22.00 jälkeen kulku parkkihalliin hissillä teatterin aulan kautta. Jos epähuomiossa joudut ulos, niin autohallin nosto-oven vieressä vasemmalla puolella on kortinlukija, joka avaa nosto-oven P-kortilla 24/7.

 

Järjestä kokous tai oma elokuvanäytös Jyväskylän keskustassa Finnkino Fantasiassa!

Sijainti

Kauppakatu 29-31, 40100 Jyväskylä

Salien tiedot

296 paikkaa
Dolby Digital
HFR
3D
68 paikkaa
Dolby Digital
56 paikkaa
Dolby Digital
158 paikkaa
Dolby Digital
137 paikkaa
Dolby Digital
3D
88 paikkaa
Dolby Digital
3D

Aukioloajat

Näet täältä kaikkien teatterien aukioloajat kootusti.

Esteettömyys

Pyörätuolipaikat Lisätietoa
Kaikki salit: 2 paikkaa

Kaikki pyörätuolipaikat ovat salin eturivissä.

Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Kaikkiin saleihin sisäänkäynti pyörätuolilla salin pääovista, ja poistuminen samaa reittiä (muut asiakkaat poistuvat toista kautta).

Esteetön WC sijaitsee 3. kerroksessa samalla käytävällä muiden WC-tilojen kanssa.

Jyväskeskuksen kiinteistössä on oma pysäköintihalli, jossa on mahdollisuus myös LE-pysäköintiin. Hallista pääsee hissillä teatterin tiloihin.

Löytötavarat

Fantasian löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelun Jyväskylän toimistoon.

Suomen löytötavarapalvelu
Vasarakatu 9A
40320 Jyväskylä

Tiedustelut puhelimitse: 0600 03393 (1,98 €/min + pvm/mpm)
ma-pe klo 9-17, la-su suljettu