Syyslomalla leffaan Finnkinolle!

Syyslomat alkavat – oletko valmis?

 

TUTUSTU KOKO OHJELMISTOON ››

 

Koulujen syyslomat lähestyvät kovaa vauhtia ja voi tuntua siltä, että kirpeät lokakuiset päivät kaipaisivat hieman täytettä. Finnkinon valikoimasta löydät varmasti juuri sopivaa tekemistä niin koko perheelle kuin kaveriporukallekin – katso leffasuosituksemme alta!

Näin varmistamme turvallisuutesi ja viihtyvyytesi teattereissamme ››

 

Koko perheen yhteistä aikaa:

Risto Räppääjä ja väärä Vincent

 

Risto Räppääjä ja väärä Vincent

Huippusuosittu Risto Räppääjä on täällä taas uusin seikkailuin! Onko Risto uudestisyntynyt taiteilija Vincent van Gogh, vai onko kyseessä kenties jokin väärinkäsitys?

LIPUT ››

 

Trolls: Maailmankiertue

 

Trolls: Maailmankiertue

Uusi seikkailu vie Poppyn ja Risun oman maailmansa ääriin, jossa heille selviää, että trollien suku on laajempi kuin he arvaavatkaan.

LIPUT ››

 

Children Of The Sea

 

Children Of The Sea

Melkein lentämään oppinut 14-vuotias Ruka kohtaa merimaailmassa kaksi mystistä poikaa, jotka pystyvät hämmästyttäviin vedenalaisiin temppuihin.

LIPUT ››

 

Lasse-Maijan etsivätoimisto: Junan arvoitus

 

Lasse-Maijan etsivätoimisto: Junan arvoitus

Lasse-Maijan etsivätoimisto on suljettu, kun Klaara ilmaantuu heidän luokseen. Hän pyytää apua, koska hänen isänsä on tuomittu junaryöstöstä, vaikka on syytön. Nyt on Lassen ja Maijan tilaisuus oikaista tilanne ja ratkaista tapaus.

LIPUT ››

 

Rentoudu leffassa kaveriporukalla:

Lost Boys

 

Lost Boys

Tositarina menestyksen mukanaan tuomista ikuisista jatkoista, Kambodžan kaduille kadonneista kolmesta suomalaisesta miehestä ja heidän kohtaloistaan.

LIPUT ››

 

NIMBY

 

NIMBY

Uskaltaako tälle edes nauraa? Tästä ajasta kertova NIMBY on pikimusta komedia suvaitsevana itseään pitävien ihmisten suvaitsemattomuudesta.

LIPUT ››

 

Saint Maud

 

Saint Maud

Hyytävä ja rohkean erilainen kauhuelokuva uskosta, hulluudesta ja pelastuksesta keskellä langennutta maailmaa.

LIPUT ››

 

After We Collided

 

After We Collided

Hardin Scott ja Tessa Young yrittävät jatkavat elämää eronsa jälkeen, mutta kaikki tiet tuntuvat johdattavan heitä yhteen. Suhteen myllerryksessä Hardin ja Tessa haluavat taistella vielä yhteisen tulevaisuuden puolesta, vaikka koko muu maailma näyttäisi olevan sitä vastaan.

LIPUT ››

 

 

Huom. Ohjelmisto vaihtelee paikkakunnittain, katso oman teatterisi koko leffatarjonta täältä!