vauvakino

Finnkinon Lasten Sunnuntai

Hauskinta mitä perhe voi tehdä yhdessä!

 

Lasten Sunnuntaina Finnkinon valkokankailla nähdään ennakkonäytöksiä tulossa olevasta lasten tai koko perheen elokuvasta sekä muita lapsille ja perheille sopivia elokuvia. Ja mikä parasta; koko perhe pääsee elokuviin lastenlippujen hinnalla!

 

Seuraava Lasten Sunnuntai järjestetään 28. elokuuta!

 

Ennakkonäytöksenä nähdään Ylen Pikku Kakkosessa vuosina 1978-1988 lapsia viihdyttänyt ja nyt vihdoin valkokankaalle astuva Pelle Hermanni.

 

Liput ennakkonäytöksiin ovat myynnissä nyt! Muut Lasten Sunnuntain näytökset tulevat myyntiin normaalin aikataulun mukaisesti tiistaina 23.8. n. klo 15.

 

 

 

Hyvä tietää:

  • Vaikka jotkut koti-TV:stä tutut ohjelmat ovat tietylle ikäryhmälle sallittuja, voi elokuvaversiossa olla korkeampi ikäraja. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin ja elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Lue lisää: Ikärajat
  •  Elokuvan ikärajasta voidaan kuitenkin joustaa 3 vuotta, eli 4 vuotta täyttänyt pääsee katsomaan ikärajan 7 elokuvaa täysi-ikäisen huoltajan vastuulla.. Muistathan arvioida itse, onko virallista ikärajaa nuorempi lapsi valmis katsomaan elokuvan. Kannattaakin tutustua etukäteen elokuvan sisältöön sekä katsomalla yhdessä elokuvan traileri.
  • Huomioittehan, että näytöksissä nautitaan vain Finnkinon herkkumyymälästä ostettuja leffaherkkuja.

Tervetuloa elokuviin koko perheen voimin!