vauvakino

Finnkinon Lasten Sunnuntai 

Hauskinta mitä perhe voi tehdä yhdessä - turvallisesti!

 

Seuraava Lasten sunnuntai järjestetään 10.10. 

Ennakkonäytöksissä The Boss Baby: Perhebisnes

Liput myynnissä 24.9. alkaen!

Osta liput ››


 

Hyvä tietää:

  • Vaikka jotkut koti-TV:stä tutut ohjelmat ovat tietylle ikäryhmälle sallittuja, voi elokuvaversiossa olla korkeampi ikäraja. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin ja elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Lue lisää: Ikärajat
  • Elokuvan ikärajasta voidaan kuitenkin joustaa 3 vuotta eli 4 vuotta täyttänyt pääsee katsomaan elokuvaa täysi-ikäisen huoltajan vastuulla. Muistathan arvioida itse, onko virallista ikärajaa nuorempi lapsi valmis katsomaan elokuvan. Kannattaakin tutustua etukäteen elokuvan sisältöön sekä katsomalla yhdessä elokuvan traileri.
  • Näytöksissä on voimassa paikkakuntakohtaiset rajoitukset ja kaikissa näytöksissä on paikkaliput. Suosittelemmekin ostamaan liput etukäteen verkkokaupasta rajoitettujen paikkamäärien vuoksi.
  • Tutustukaa myös Turvallisesti yhdessä -käytäntöömme, jotta voitte nauttia leffaelämyksestä hyvillä mielin. 
  • Huomioittehan, että näytöksissä nautitaan vain Finnkinon herkkumyymälästä ostettuja leffaherkkuja. Toistaiseksi teattereissamme ei oteta vastaan lainkaan käteistä eli käytäthän maksukorttia tai sarja- tai herkkulippuja.

Tervetuloa elokuviin turvallisin mielin ja koko perheen voimin!