vauvakino

Finnkinon Lasten Sunnuntai 

HUOM! Aiemmin ilmoitettu tammikuun Lasten sunnuntai 16.1.2022 (elokuvana Supermarsu 2) on jouduttu valitettavasti perumaan ensi-illan siirryttyä syksylle.
 
Olethan yhteydessä [email protected] lippuhyvityksen osalta. Ilmoitathan viestissäsi ostonnumeron tai sarjalippujen numerot käsittelyn nopeuttamiseksi.  Pahoittelemme tilannetta!
 
Seuraavan Lasten sunnuntain ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.
 

 

Hyvä tietää:

  • Vaikka jotkut koti-TV:stä tutut ohjelmat ovat tietylle ikäryhmälle sallittuja, voi elokuvaversiossa olla korkeampi ikäraja. Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin ja elokuvateattereiden on varmistettava, että elokuvakatsojan ikä riittää elokuvan katsomiseen. Lue lisää: Ikärajat
  • Elokuvan ikärajasta voidaan kuitenkin joustaa 3 vuotta eli 4 vuotta täyttänyt pääsee katsomaan elokuvaa täysi-ikäisen huoltajan vastuulla. Muistathan arvioida itse, onko virallista ikärajaa nuorempi lapsi valmis katsomaan elokuvan. Kannattaakin tutustua etukäteen elokuvan sisältöön sekä katsomalla yhdessä elokuvan traileri.
  • Näytöksissä on voimassa paikkakuntakohtaiset rajoitukset ja kaikissa näytöksissä on paikkaliput. Suosittelemmekin ostamaan liput etukäteen verkkokaupasta rajoitettujen paikkamäärien vuoksi.
  • Tutustukaa myös Turvallisesti yhdessä -käytäntöömme, jotta voitte nauttia leffaelämyksestä hyvillä mielin. 
  • Huomioittehan, että näytöksissä nautitaan vain Finnkinon herkkumyymälästä ostettuja leffaherkkuja. Toistaiseksi teattereissamme ei oteta vastaan lainkaan käteistä eli käytäthän maksukorttia tai sarja- tai herkkulippuja.

Tervetuloa elokuviin turvallisin mielin ja koko perheen voimin!