Voita

Thor: Love and Thunder

Elokuvateattereissa 6.7.2022

Marvel Studiosin Thor: Love and Thunder lähettää ukkosenjumalan aivan uudenlaiselle matkalle – etsimään sisäistä rauhaa. Mutta Thorin eläkepäivät katkeavat tylysti, kun kuvaan astuu galaktinen tappaja nimeltä Gorr the God Butcher, joka haluaa teurastaa kaikki jumalat. 

 

Thor käy taistoon värväämällä avukseen Valkyrien, Korgin ja ex-tyttöystävänsä Jane Fosterin, joka – Thorin suureksi hämmästykseksi – osaa käyttää hänen taikavasaraansa Mjölniriä Mighty Thorin hahmossa. Yhdessä he suuntaavat kohti hurjaa kosmista seikkailua selvittääkseen syyn siihen, miksi Gorr janoaa kostoa, ja pysäyttääkseen hänet, ennen kuin on liian myöhäistä.

 

OSTA LIPUT ››

Osallistu kilpailuun ja voita ainutlaatuinen elokuvajuliste!

 

Täytä alla oleva lomake ja osallistu arvontaan, jonka palkintona on Matt Fergusonin luoma kehystetty juliste Thor: Love and Thunder -elokuvan hengessä. Palkinto on hyvin ainutlaatuinen, sillä näitä taideteoksia on tehty yhteensä vain rajoitettu 10 kappaleen erä koko maailmassa.

 

Hulppea leffataide voi koristaa kohta seinääsi, kun täytät alla olevan lomakkeen 23.6. - 17.7.2022 välisenä aikana. Voittaja arvotaan 18.7. ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. 

 

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailusäännöt – voit lukea ne täältä.