Strand

Ohjelmisto

Finnkino Strand

Brahenkatu 5, 53100 Lappeenranta

Teatterien aukioloajat löydät täältä. Turvallisuuskäytännöistämme voit lukea lisää täältä..

 

Esittely

Lappeenrannan uusimmassa kauppakeskus IsoKristiinassa sijaitseva Strand on Finnkinon moderni elokuvakeskus, jonka viimeisimmällä tekniikalla varustetut salit takaavat elämyksellisen elokuvakokemuksen. Neljän elokuvasalin lisäksi Strandissa on monipuolinen herkkumyymälä sekä suuri oleskelutila, jotka kutsuvat ostoksille ja viettämään aikaa myös elokuvanäytöksen ulkopuolella. Herkkumyymälässä on perinteisten popcornien, limujen ja runsaan irtomakeisvalikoiman lisäksi tarjolla erilaisia suolasnacksejä, Slush-jäähilejuomia sekä Ben&Jerry’s-jäätelöitä.

Elokuvakeskus sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, kauppakeskus IsoKristiinan 2. kerroksessa. Elokuvateatterin läheisyydestä löytyy lukuisia ravintoloita sekä tammikuussa 2016 avautunut uusi Lappeenrannan kaupunginteatteri. Sisäänkäynti elokuvateatteriin kauppakeskuksen Brahenpihan pääsisäänkäynnistä tai Kaivokadun sisäänkäynnistä.

Finnkino Strandin elokuvasalien esitystekniikassa on panostettu erityisesti katselumukavuuteen. Kaikki 4 salia on varustettu Barcon korkeatasoisilla 4K-projektoreilla, jotka takaavat tarkemman ja terävämmän kuvalaadun. Kaikissa saleissa on myös Dolbyn 7.1 äänentoisto, Dolbyn 3D-tekniikka sekä HFR-tekniikka (High Frame Rate), joka kaksinkertaistaa valkokankaalle heijastettavien kuvien määrän ja tarjoaa entistä todenmukaisemman vaikutelman. Strandin ykkössalin valkokankaan koko on peräti 100 m2.

Katsomoiden mukavuuteen on panostettu; penkkirivien väli on 1,20 m. Mukava tilantuntu ja pehmeämmät penkit mahdollistavat täydellisen viihtyvyyden ja hyvät jalkatilat myös pidemmille elokuvavieraille. Penkkirivit on porrastettu siten, että näkymät valkokankaalle ovat esteettömät ja kaikkialta yhtä hyvät. Leffateatterin kaikissa neljässä salissa on kaarevat penkkirivit katselukulman maksimoimiseksi katsojalle parhaalla mahdollisella tavalla.

Pysäköinti

Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti lämmintä pysäköintitilaa. Katso tarkemmat pysäköinnin ohjeet ja parkkihallin aukiolojat täältä. Teatterin kassalta leffalipun ostaja saa pyydettäessä alennuslipukkeen pysäköintiin (3,00€/3h). Liittymällä IsoKristiinan kanta-asiakkaaksi saat tunnin ilmaista pysäköintiaikaa! Liity IsoKristiinan kanta-asiakkaaksi täällä. IsoKristiinan kanta-asiakasedun rekisteröineet eivät tarvitse alennuslippua, koska heillä ensimmäinen tunti on jo maksuton; kahta alennusta ei voi yhdistää.

Strandin suuri yli 300 m2 aulatila tarjoaa upeat puitteet myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kysy lisää yritysmyynnistämme!

Sijainti

Brahenkatu 5, 53100 Lappeenranta

Salit

239 paikkaa
Dolby Digital 7.1
3D
HFR
4K
83 paikkaa
Dolby Digital 7.1
HFR
4K
82 paikkaa
Dolby Digital 7.1
3D
HFR
4K
131 paikkaa
Dolby Digital 7.1
HFR
4K

Aukioloajat

Näet täältä kaikkien teatterien aukioloajat kootusti.

Esteettömyys

Pyörätuolipaikat Lisätietoa
Kaikki salit: 2 paikkaa

Pyörätuolipaikat sijaitsevat salien eturivillä.

Strand on yhdessä kerroksessa ja kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Hissit tulevat meille viistosti oikealle myymälästä katsottuna.

Normaalista sisäänkäynnistä pääsee kaikkiin saleihin.

Inva-WC löytyy heti kassojen jälkeen oikealta, samasta paikkaa kuin naisten ja miesten vessat.

Kauppakeskuksen parkkihallissa on invapaikkoja ja sieltä pääsee kätevästi hissillä ylös teatteriin.

Löytötavarat

Strandin löytötavarat toimitetaan IsoKristiinan turvavalvomoon.
IsoKristiina turvavalvomo: 040 631 3771

Turvavalvomosta löytötavarat toimitetaan kuukausittain Lappeenrannan Löytötavarapalvelu Oy:lle.

Lappeenrannan Löytötavarapalvelu Oy
Harapaisentie 7, 53500 Lappeenranta
Avoinna sopimuksen mukaan.
Puh. 0600-15515 (1,98/min+pvm/mpm, parhaiten ma-pe 16-20)
Sähköposti: [email protected]