Sello

Ohjelmisto

Finnkino Sello

Kauppakeskus Sello, Ratsukatu 3, 02600 Espoo

Teatterien aukioloajat löydät täältäTurvallisuuskäytännöistämme voit lukea lisää täältä.

Esittely

Finnkino Sello on 817 paikan elokuvateatterikeskus Espoon Leppävaarassa, kauppakeskus Sellon länsipäässä. Kuudessa salissa toteutetaan elokuvaunelmia monipuolisen elokuvatekniikan avustuksella.

Finnkino Sellon suurimmasta, 273-paikkaisesta ykkössalista löytyy 4K-projektori. Uuden 4K-projektorin merkittävimpiä etuja on intensiivinen uppoutuminen elokuvan maailmaan, joka tapahtuu, kun katsojan silmä näkee valkokankaan tapahtumat terävämpinä. 4K:ssä on kyse kuvassa olevien pisteiden (pikselien) suuremmasta määrästä. Näin kuvasta tulee entistä laadukkaampi ja elokuvaelämyksestä mukaansatempaavampi - pehmeältä leffapenkiltä nautittuna.

Finnkino Sellon erikoisuus on ylellisesti varustettu 24-paikkainen Sello Vip Premium -sali, jossa on suuret, sähköisesti nousevalla jalkatuella varustetut leffapenkit. VIP-salin näytöksissä on +2 € lisämaksu.

Pysäköinti

Kauppakeskuksen parkkihallissa on 3h ilmainen pysäköinti, ja Finnkinon asiakkaille myönnetään pysäköintiaikaa 2h lisää elokuvalippua näyttämällä. Kysy lisää teatterimme henkilökunnalta.
 

Järjestä kokous, tapahtuma tai oma elokuvanäytös Espoon Leppävaarassa Finnkino Sellossa.

Sijainti

Kauppakeskus Sello, Ratsukatu 3, 02600 Espoo

Salien tiedot

273 paikkaa
Dolby 7.1. Surround
3D
4K
92 paikkaa
Dolby Digital 7.1. Surround
3D
158 paikkaa
Dolby Digital 7.1. Surround
108 paikkaa
Dolby Digital 7.1. Surround
139 paikkaa
Dolby Digital 7.1. Surround
28 paikkaa
Dolby Digital 7.1. Surround

Aukioloajat

Näet täältä kaikkien teatterien aukioloajat kootusti.

Esteettömyys

Pyörätuolipaikat Lisätietoa
Salit 1-5: 2 paikkaa
Vip-sali: ei pyörätuoli paikkaa

Pyörätuolipaikat ovat kaikissa saleissa eturivissä keskellä.

Kaikkiin saleihin, paitsi VIP:iin pääsee pyörätuolilla.

Invavessa sijaitsee salikerroksessa muiden vessojen luona. Toinen invavessa löytyy herkkumyymälän ja ravintola Smokersin välistä.

Sisäänajo parkkihalliin Ratsukadun puolelta löytyy lähimmät invapaikat (Sello Rexin parkkihalli, Lidlin hissien vieressä).

Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan tiistaisin Sellon infopisteelle, joka sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa Gelato Factory Sellon yhteydessä. Info on auki arkisin klo 10-21, lauantaisin klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18.
Puh. 010 839 4005 (pvm/mpm).