Omena

Program

Finnkino Omena

Biskopsbron 11, 02230 Esbo

Presentation

Finnkino Omena ligger i köpcentret Iso Omena i Esbo.

Finnkino Omena som förnyades i april 2017 är Norra Europas första laserbiograf, där alla sju salar har laserprojektorer av toppklass. Samtidigt öppnades i Omena även Finlands andra ISENSE-sal (tidigare med namnet Scape Premium), med Barcos flaggskepps-laserprojektor, världens ledande Dolby Atmos -ljudåtergivning samt lyxiga italienska bänkar.

Med det förnyade Omena lanserade Finnkino också ett nytt premiumkoncept, som tar filmupplevelsen ännu längre: Finnkino Lounge. Den intima, Lounge-lyxsalen med 28 platser strävar till att skämma bort kunden på olika sätt. De fluffiga bänkarna i Lounge-salen är ännu bredare än tidigare och eftersom de är motoriserade kan de justeras så att de passar var och en. Varje bänk har ett bord dit personalen för de förbeställda filmgodsakerna. I salen finns en garderob för kunderna. De som skaffat Lounge-biobiljetter har också tillgång till 6h gratis parkering. Barcos laserprojektor och inhemska Genelec-ljudåtergivning av världsklass står för den förstklassiga tekniken i Lounge-salen.

Kom på ett glas till FBAR

Skulle det smaka med ett glas skumppa eller en kall öl för att krona biokvällen? Finnkino Omenas FBAR betjänar i biografens andra våning på fredagar och lördagar innan K18-föreställningarna börjar (rätt till ändring förbehålls). Välkommen att njuta av biostämning antingen innan eller efter föreställningen!

Parkering

Iso Omenas kunder får parkera gratis i parkeringshallen de två första timmarna. Efter detta är parkeringen avgiftsbelagd (1,50 €/h) och tilläggstid kan köpas i automaterna eller med appen Taskuparkki.. Med mobilappen Iso Omena får du 2 extra timmar gratisparkering. Man kan köra in i Iso Omenas parkeringshall varje dag fram till kl. 24.00 och köra ut dygnet runt. Från Finnkino Omena kan man ta hissen direkt till parkeringshallens P1B-område.

 

Ordna ett evenemang, möte, seminarium eller en egen filmvisning i Finnkino Omena i Mattby, Esbo.

Address och karta

Biskopsbron 11, 02230 Esbo

Sals detaljer

262 (+2) platser
Dolby Atmos 7.1
3D
4K
131 (+3) platser
Dolby Digital 7.1
3D
4K
102 (+2) platser
Dolby Digital 7.1
3D
4K
102 (+2) platser
Dolby Digital 7.1
3D
4K
28 (+2) platser
GENELEC
3D
4K
102 (+2) platser
Dolby Digital 7.1
4K
102 (+2) platser
Dolby Digital 7.1
4K

Tillgänglighet

Rullstolsplatser Ytterligare information
Sal 2: 3 platser
Övriga salar: 2 platser

Alla rullstolsplatser finns i salens första rad.

Med rullstol kommer man från entrén till alla salar.

Inva WC ligger i samma våning som salarna, i närheten av de andra toaletterna.

Induktionsslinga Omenas salar 2-7 har induktionsslingor.

Hittegods

Hittegods levereras till infon i Iso Omena på tisdagar.
telefon: +358 40-6744702
e-post: [email protected]
öppet: mån.-fre. 10-20, lör. 10-18