Premium-salar

Njut av de lyxiga egenskaperna i Finnkinos specialsalar!

Superbiljetten fungerar som betalningsmedel utan någon extra kostnad för alla Finnkinos filmföreställningar, även i Premium-salarna.

 

Finnkino IMAX

IMAX®

Den nya generationens 4K-laserprojektorteknik i IMAX®-biografer ger en kristallklar bild. Detta nya optiska system ger en bättre upplösning än tidigare, skarpare och klarare bild, djupare kontrast, och ett bredare färgschema. Detta i kombination med IMAX® geometriska, digitala ljudåtergivning med 12 kanaler skapar en verklig filmupplevelse för filmfansen och en känsla av att själv vara med i filmen.

IMAX-visningar ››

 

Finnkino ISENSE Premium

iSENSE

iSense är ett heltäckande koncept för premiumsalar utvecklat av Odeon Cinemas Group. Salarnas 4K-projektorer, Dolby Atmos - ljudvärld samt en stor filmduk erbjuder tittarna den senaste visningstekniken och en överlägsen filmupplevelse. iSense-biosalar finns i Tennispalatset i Helsingfors, Omena i Esbo, Kinopalatsi i Åbo och Plevna i Tammerfors. Du kan förbeställa filmgodsaker till iSense-salarna.

ISENSE-visningar ››

 

Finnkino Maxim

Maxim

I Maxims båda salar finns bekväma fåtöljer med små bord som är gjorda specifikt för biografen. Filmnjutningen kan kompletteras med tapasportioner som innehåller olika läckra smakbitar gjorda av högklassiga råvaror. Med den lilla munsbiten är det möjligt att avnjuta ett glas vin eller öl i salongen. Du kan förbeställa drycker och snacks i samband med biljettköpet. Bekanta dig med Maxims mat- och dryckesservering!

Maximin visningar ››

 

Finnkino Luxe-sali

LUXE

Förutom IMAX® biografen öppnades två nya LUXE-salar i Finnkino Itis. I dessa premium-salar har sittkomforten förbättrats ytterligare med hjälp av maffiga och lutande fåtöljer som har egna sidobord. LUXE-salarnas föreställningar har serveringstillstånd, så i salongerna är det möjligt att njuta av utbudet i Oscar’s Bar. Du kan förbeställa drycker och snacks i samband med biljettköpet. Även traditionella filmgodsaker kan förbeställas.

LUXE-visningar ››

 

Finnkino Omena Lounge Premium

LOUNGE

Förstklassigt vardagslyx. Den lyxiga och intima Lounge-salen med sina fantastiska och breda lädersäten tar filmtittandet till en ny nivå. Den inhemska ljudåtergivning Genelec står för salarnas moderna ljudåtergivning. Nu kan man njuta av Lounge-premiumsalens exklusiva tittarupplevelse i Finnkino Omena i Esbo. Du kan förbeställa filmgodsaker till Lounge-salen.

Lounge-visningar ››

 

Finnkino Sello VIP Premium

Sello VIP

En filmkväll i VIP-stil. Specialiteten i Finnkino Sello i Esbo är en den lyxigt utrustade VIP Premiumsalongen med 32 platser som har stora bakåtlutande filmbänkar.

VIP-visningar ››

 

 

Obs. Vid betalning med seriebiljett kommer det en extra avgift på Premiumsalongernas föreställningsbiljetter:
IMAX + 4 €, ISENSE / LUXE + 3 €, LOUNGE + 6 €, VIP / Maxim + 2 €.

Superbiljetten fungerar som betalningsmedel utan någon extra kostnad för alla Finnkinos filmföreställningar, även i Premium-salarna.