Finnkino Lab

 

 

 

Finnkino Lab - de starka känslornas gemenskap

Upplev mer - få mer

Finnkino Lab är en gemenskap för starka känslor och Finnkinos kundprogram. Som medlem upplever du unika upplevelser och får varierande personliga förmåner.

Som medlem i kundprogrammet Finnkino Lab får du värdefulla förmåner via e-post.

Finnkino Lab -förmåner 2019:

  • Bokningar
  • Varierande godsaksförmåner
  • Födelsedagspopcorn
  • Personliga förmåner
  • Månatliga lotterier

 

Finnkino Lag har varit ett gemensamt utvecklingsforum för Finnkinos anställda och kunder. Vi utvidgade det lyckade experimentet till ett kundprogram, och nu bjuder vi in alla älskare av stora filmupplevelser att bli en del av vår gemenskap.

På våren 2016 genomförde vi ett unikt utvecklingsprojekt för kundservice. Syftet med utvecklingsprojektet Lab var att tillsammans med kunderna och personalen skapa idéer, planera och testa nya lösningar för att förbättra biografupplevelserna.

Under projektets gång fick vi sammanlagt nästan 300 idéer om hur kundupplevelsen kan förbättras och involverade över 300 kunder och över 200 Finnkino-medlemmar. Bland alla idéerna valde vi ut de mest potentiella idéerna för live-testning, så som bl.a. personalens tal i salen innan filmen, en skräddarsydd hälsning till kunderna på filmduken, Behind the scenes -rundtur i de bakre utrymmena samt en godismugg till ett utsatt pris. Det lanserade kundprogrammet, Finnkino Lab, är också en av idéerna som kom via projektet.

Baserat på utvecklingsprojektet Lab ville vi skapa ett inspirerande arbetssätt som gör det möjligt för kunder och hela personalen att delta i utvecklandet av vår verksamhet i fortsättningen också. Vi utvidgade detta lyckade arbetssätt till ett kundprogram, och nu bjuder vi in alla älskare av stora filmupplevelser att bli en del av vår gemenskap.

Våra kunder och vår personal får även i fortsättningen påverka biografupplevelserna och utvecklandet av Finnkinos verksamhet genom olika projekt bl.a. i utvecklingen av biograferna Maxim- och Itäkeskus.