Seuraava Superpäivä on...
... tulossa!

Superpäivä on leffapäivä! Superpäivän monipuolisesta leffatarjonnasta löytyy varmasti kaikille oma suosikki - onko se toimintaa, komediaa, seikkailua, draamaa, kotimaista vai kenties romantiikkaa?
 

 

Superpäivän leffaliput koko päivän:

  • Normaalinäytökset 7,50 €
  • 3D-näytökset 8,50 €
  • IMAX®- ja ISENSE-näytökset +1,50 € (lisätään sekä 2D- että 3D-hintoihin)

Huom. Superpäivän tarjoushintoihin ei voi yhdistää muita etuja tai tarjouksia. Etuhinnat koskevat vain elokuvanäytöksiä, ei Event Cinema -näytöksiä (esim. ooppera, teatteri, baletti, konsertit). Espoon Omenan Lounge-salissa leffalipun hinta on 12,00 € ja Helsingin Maximissa 8,50 €.

 

Superpäivän ennakot

Näe tulossa olevat hittielokuvat ensimmäisten joukossa Superpäivän ennakkonäytöksissä!
 

Superpäivän herkkuetu

Isompi popcorn-annos pienemmän hinnalla!

Superpäivän parkkietu

Superpäivänä Finnkinon asiakkaat saavat 2 h parkkiedun kaikissa Helsingin EuroPark-pysäköintihalleissa. Kysy parkkihyvityslippua teatterin lippukassalta!

 

Superpäivä jäsenhintaan

Superpäivän leffaliput Finnkino Labin jäsenille:

  • Normaalinäytökset 6,50 €
  • 3D-näytökset 7,50 €
  • IMAX®- ja ISENSE-näytökset +1,50 € (lisätään sekä 2D- että 3D-hintoihin)
     

Superpäivän jäsenhintaisen lipun voi lunastaa vain verkkokaupasta. Etu on lunastettavissa verkkokaupasta asiakasprofiiliin kirjautumalla. Valitse Finnkino Lab -hintainen lippu listauksesta.

Etu on voimassa vain Superpäivän näytöksiin. Asiakas voi ostaa yhden etuhintaisen lipun Superpäivän näytökseen. Superpäivän tarjoushintoihin ei voi yhdistää muita etuja tai tarjouksia. Etuhinnat koskevat vain elokuvanäytöksiä, ei Event Cinema -näytöksiä (esim. ooppera, teatteri, baletti, konsertit).

Liity Finnkino Labin jäseneksi