Lapsiperheille

Mitä jos koko perhe lähtisikin mukaan huikeaan elokuvaseikkailuun tai sukeltaisi värikkään animaatioleffan vietäväksi?

Finnkinon valkokankailla nähdään vuodessa useita koko perheelle suunnattuja animaatioita ja lastenleffoja, joiden parissa viihtyy perheen pienin siinä missä perheen vanhempi, tai isovanhempikin. Leffateatteri on mainio paikka viettää yhteinen hetki perheen kanssa, nauttia hauskasta elokuvasta ja herkutella yhdessä.

Finnkinon 16 teatteria 11 eri paikkakunnalla palvelee vuoden lähes kaikkina päivinä niin pieniä kuin isompiakin elokuvan ystäviä.

Leffassa saa herkutella!

Elokuvan lisäksi leffassa käyntiin kuuluu leffaherkut! Suolaiseksi evääksi suosittelemme poppareita, jotka voit nauttia sellaisenaan tai tuunata ne gluteenittomilla popparimausteilla. Valikoimassa on myös laaja valikoima irtokarkkeja, valmiita makeispusseja, tikkareita, lakuja, suklaapatukoita, jäätelöä ja vaikka mitä!

Voit ostaa myös etukäteen Finnkinon verkkokaupasta herkkuseteleitä, joilla nautit edullisesti perinteisistä leffaeväistä, popcornista ja juomasta - ja säästät euron per combo!

Tutustu elokuvatarjontaan. Lisätietoa elokuvateattereiden läheisyydessä olevista parkkipaikoista, ravintoloista yms. löydät teattereiden omilta sivuilta. Katso myös viikoittain vaihtuvat teatterikohtaiset aukioloajat.

Hyvä tietää

  • Finnkino suosittelee, että kaikenikäisille sallittuihin elokuviin (S) kannattaa tulla pienten lasten kanssa siinä vaiheessa, kun lapsi jaksaa istua omalla paikallaan näytöksen ajan ja keskittyä elokuvaan. Lapselle ostetaan oma näytöslippu.
  • Lapsille suunnatut elokuvat ovat dubattuja eli suomeksi puhuttuja versioita. Ne erottaa merkinnästä (dub) elokuvan nimen perästä, esim. "Viidakon veijarit (dub)", jos elokuvan alkuperäinen kieli on muu kuin suomi. Suomeksi puhuttujen animaatioiden lisäksi tarjolla voi olla myös ruotsiksi tai venäjäksi puhutut versiot.
  • Lastenleffoja on tarjolla elokuvakohtaisesti ns. normaaleina eli 2D-versioina sekä 3D-versioina. 3D-elokuvaa katsellaan erikoislaseilla, jotka saa elokuvasaliin mentäessä.
  • Elokuvasalissa on hyvä muistaa ottaa huomioon myös muut elokuvankatselijat, ikään katsomatta.
  • Salista voi poistua wc-käynnille kesken elokuvan. Turvallisuussyistä salien ovet ovat lukossa ulkopuolelta tullessa, mutta teatteritiloissa oleva henkilökunta avaa ovet tarvittaessa takaisin saliin.
  • Koko perheen ja lasten elokuvat esitetään hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella aikuisille tarkoitettuihin elokuviin verrattuna.
  • Elokuvien lakisääteiset ikärajat ovat S (sallittu), 7, 12, 16 ja 18. Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta.
  • Vastuu elokuvan valitsemisesta on aina lapsen vanhemmalla, pelkkä ikäraja ei välttämättä kerro aina kaikkea. Elokuvaan kannattaakin tutustua etukäteen lukemalla elokuvan esittelyteksti sekä katsomalla elokuvan trailer. Lue lisää ikärajoista.
  • Ensi-iltaelokuvat ja näytösajat uudelle elokuvaviikolle (perjantai-torstai) tulevat myyntiin pääasiassa aina tiistaisin klo 15. Elokuvatarjonta ja näytösajat vaihtelevat teatterikohtaisesti.

 

 

Suosittelemme