Lapsiperheille

Finnkinon valkokankailla nähdään vuodessa useita koko perheelle suunnattuja animaatioita ja lastenleffoja, joiden parissa viihtyy perheen pienin siinä missä perheen vanhempi tai isovanhempikin. Leffateatteri on mainio paikka viettää yhteinen hetki perheen kanssa, nauttia hauskasta elokuvasta ja herkutella yhdessä.

Lasten Sunnuntai

Finnkinon valkokankailla nähdään Lasten Sunnuntaina ennakkonäytöksiä tulossa olevasta lasten tai koko perheen elokuvasta sekä muita lapsille ja perheille sopivia elokuvia. Liput ennen klo 16 alkaviin teemanäytöksiin maksavat alk. 7,50 €.

Leffasynttärit

Finnkino tarjoaa usealla paikkakunnalla mahdollisuuden unohtumattomien ja elämyksellisten synttäreiden järjestämiseen elokuvateatterissa. Tarjolla on kattaus iloisia ja värikkäitä perheleffoja.

Leffassa saa herkutella!

Elokuvan lisäksi leffassa käyntiin kuuluu leffaherkut! Suolaiseksi evääksi suosittelemme poppareita, jotka voit nauttia sellaisenaan tai tuunata ne gluteenittomilla popparimausteilla. Valikoimassa on myös laaja valikoima irtokarkkeja, valmiita makeispusseja, tikkareita, lakuja, suklaapatukoita, jäätelöä ja vaikka mitä!

Hyvä tietää

 • Finnkino suosittelee, että kaikenikäisille sallittuihin elokuviin (S) kannattaa tulla pienten lasten kanssa siinä vaiheessa, kun lapsi jaksaa istua omalla paikallaan näytöksen ajan ja keskittyä elokuvaan. Elokuvasalissa on hyvä muistaa ottaa huomioon myös muut elokuvankatselijat, ikään katsomatta.
    
 • Salista voi poistua wc-käynnille kesken elokuvan. Turvallisuussyistä salien ovet ovat lukossa ulkopuolelta tullessa, mutta teatteritiloissa oleva henkilökunta avaa ovet tarvittaessa takaisin saliin.
   
 • Lastenleffoja on tarjolla elokuvakohtaisesti ns. normaaleina eli 2D-versioina sekä 3D-versioina. 3D-elokuvaa katsellaan erikoislaseilla, jotka saa elokuvasaliin mentäessä.
   
 • Koko perheen ja lasten elokuvat esitetään hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella aikuisille tarkoitettuihin elokuviin verrattuna.
   
 • Lastenlipun voi ostaa enintään 12-vuotiaalle lapselle. Lastenlipussa on 30 % alennus normaalilipun hinnasta arkisin ma-pe ennen klo 17 alkaviin näytöksiin (ei voimassa arkipyhinä) ja 20 % alennus muina aikoina. Scape-salin lipun normaalihinnasta alennus on 30 % kaikkina aikoina, myös viikonloppuisin ja pyhinä.
   
 • Elokuvien lakisääteiset ikärajat ovat S (sallittu), 7, 12, 16 ja 18. Ikärajoista 7, 12 ja 16 voidaan joustaa lapsen kanssa elokuviin saapuvan aikuisen (yli 18-vuotiaan) vastuulla kolme vuotta. Vastuu elokuvan valitsemisesta on aina lapsen vanhemmalla, pelkkä ikäraja ei välttämättä kerro aina kaikkea. Elokuvaan kannattaakin tutustua etukäteen lukemalla elokuvan esittelyteksti sekä katsomalla elokuvan trailer. Lue lisää ikärajoista.

 

 

Suosittelemme