Finnkinon Kuukauden elokuva

Jo vuoden 2005 alusta on Finnkinon teattereiden ohjelmistosta nostettu esille kuukausittain vaihtuva Finnkinon Kuukauden elokuva.

Kuukauden elokuvan lajityyppi voi olla mikä tahansa ja elokuvaa esitetään kaikissa Finnkinon kaupungeissa. Kyse on eri elokuvalajityyppien valioista, jotka ansaitsevat osakseen erityistä huomiota.

S-Etukortilla -15 % alennus leffalipusta

Edun saat teatterin kassalta S-Etukorttia näyttämällä tai verkkokaupasta etukoodilla "marraskuu21".

Etu on voimassa 29.10.-30.11.2021 ko. elokuvan näytöksiin. Max 4 lippua / S-Etukortti. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin, ei Bonusta.

 

OSTA LIPUT ››

 

Marraskuussa 2021: 

 

Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix'lla palkittu Juho Kuosmasen elokuva Hytti nro 6 vie unohtumattomalle junamatkalle arktisten neuvostomaisemien halki. Sydänsurujaan Moskovasta Murmanskiin pakeneva Laura (Seidi Haarla) saa hyttikaverikseen kovapintaisen kaivostyöntekijän Ljohan (Juri Borisov). Lauran odotukset rauhoittavasta etsikkomatkasta karisevat kerta heitolla, kun Ljoha juo itsensä äänekkääseen humalaan heti ensimmäisenä iltana. Alun yhteentörmäyksen jälkeen eriparinen kaksikko alkaa kuitenkin löytää toisistaan jotakin yhteistä ja odottamatonta. Hienovaraisen huumorin värittämä kohtaaminen täyteen ahdetun junan erikoislaatuisessa maailmassa saa kummatkin matkaajat näkemään myös itsensä uusin silmin. 

Elokuvateattereissa 29.10.