Finnkinon järjestämien sosiaalisen median kilpailujen yleiset säännöt

 
Osallistumiskelpoisuus

Arvontoihin Finnkinon sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter) voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Finnkinon henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvontojen kanssa. Kukin henkilö saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omilla yhteystiedoilla. Osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista tai uutiskirjeen tilaamista.

Kipailuun osallistujan tulee noudattaa sosiaalisen median kanavakohtaisia yhteisösääntöjä. Yhteisösääntöjä rikkovia osallistumisia ei hyväksytä.
YouTube-kanavan yhteisösäännöt.

Sosiaalisen median kanava, jossa kilpailu on toteutettu, ei ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Osallistumisaika

Osallistumisaika määritellään kilpailukanavassa jokaisen kilpailun osalta erikseen. Finnkino ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvonnan voittaja

Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 2 päivän sisällä yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

Tietosuoja

Arvontoihin osallistujien yhteystietoja ei kerätä ja voittajan tiedot luovutetaan ainoastaan Finnkinon edustajalle sekä mahdolliselle toiselle taholle, jonka kanssa kilpailu on järjestetty yhteistyössä. Voittajan tiedot voidaan luovuttaa esimerkiksi elokuvan maahantuojalle, joka postittaa kisapalkinnon voittajalle.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee kampanjan järjestäjä.