Premium-salit

Nauti Finnkinon erikoissalien ylellisistä ominaisuuksista!

 

Tennispalatsi Scape Premium

Scape Premium

Kokonaisvaltainen elokuvaelämys Finnkino Scape on premium-elokuvasali, joka tarjoaa katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisimman elokuvaelämyksen. Scape-elokuvasalit löytyvät Helsingin Tennispalatsista, Espoon Omenasta, Turun Kinopalatsista ja Tampereen Plevnasta. Scape-saleihin voit nyt tilata leffaherkut ennakkoon.

Näytökset ››

 

Omena Lounge Premium

Lounge Premium

Ensiluokkaista arjen luksusta. Ylellinen ja intiimi Lounge-sali, jossa on upeat ja leveät nahkaistuimet, vie elokuvan katsomisen uudelle tasolle. Kotimainen Genelecin äänentoisto vastaa salin modernista äänentoistosta. Lounge-premiumsalin eksklusiivisesta katsojakokemuksesta pääsee nauttimaan Finnkino Omenassa. Lounge-saliin voit nyt tilata leffaherkut ennakkoon.

Näytökset ››

 

Sello VIP Premium

Sello VIP

Leffailta kaikilla herkuilla. Espoon Finnkino Sellon erikoisuus on ylellisesti varustettu 32-paikkainen VIP Premium -sali, jossa on suuret, taaksepäin kallistuvat leffapenkit. Popcorn- ja virvoitusjuomabuffet VIP-salin näytöksissä +8 € lisähintaan perjantaisin klo 17 alkaen sunnuntaihin saakka sekä arkipyhinä.

Näytökset ››

 

Maxim Sali

Maxim

Maximin molemmissa saleissa on varta vasten teatteriin teetetyt mukavat nojatuolit pienine pöytineen. Elokuvanautintoa voi täydentää tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Pienen syötävän kanssa on mahdollista nauttia salissa vaikkapa lasi viiniä tai olutta. Voit tilata juotavat ja naposteltavat jo ennakkoon lipunoston yhteydessä. Tutustu Maximin ruoka- ja juomatarjoiluun!

Näytökset ››

 

Finnkino IMAX

IMAX®

Finnkino avasi huippumodernin IMAX®-elokuvateatterin Finnkino Itikseen 30.11.2018. IMAX®-elokuvateatterin uuden sukupolven 4K-laserprojektoritekniikka tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Tämä uusi optinen järjestelmä tuottaa aikaisempaa paremman resoluution, terävämmän ja kirkkaamman kuvan, syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman. Yhdistettynä IMAX®in geometriseen, digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon, se luo leffafaneille todellisen elokuvaelämyksen ja tunnelman kuin olisi mukana itse elokuvassa. Lue lisää IMAX-salista!

Näytökset ››

 

Finnkino Luxe-sali

Luxe

IMAX®-elokuvateatterin lisäksi Finnkino Itikseen avattiin kaksi uutta LUXE-salia. Näissä premium-saleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ja omien sivupöytien ansiosta. LUXE-salin näytöksissä on anniskeluoikeudet, joten salissa on mahdollista nauttia Oscar's Barin antimista. Tutustu Oscar's Barin valikoimaan - voit tilata juotavat ja naposteltavat jo ennakkoon lipun oston yhteydessä. Myös perinteiset leffaherkut on mahdollista tilata ennakkoon.

 

 

Huom. Premium-salien näytöslippuihin tulee normaalilla sarjalipulla maksettaessa lisämaksu:
IMAX + 4 €, Scape / Luxe + 3 €, Lounge + 6 €, Maxim + 2 €, ja VIP + 8 € jos näytöksessä on buffet.

Premium-sarjaliput

Premium-sarjalippu käy maksuvälineenä ilman lisämaksua kaikkiin elokuvanäytöksiin myös Premium-saleissa (poislukien Sellon VIP-sali pe-su ja arkipyhinä, jolloin herkkubuffet-lisä on 8 €).

4 lippua 59,00 € (à 14,75€, voimassa 6 kk ostopäivästä)
8 lippua 99,60 € (à 12,45€, voimassa 8 kk ostopäivästä)

›› Osta joko e-lippuina suoraan omaan käyttäjäprofiiliisi tai tulostettavina PDF-lippuina!