Premium-salit

Nauti Finnkinon erikoissalien ylellisistä ominaisuuksista!

 

Tennispalatsi Scape Premium

Scape Premium

Kokonaisvaltainen elokuvaelämys. Finnkino Scape on premium-elokuvasali, joka tarjoaa katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisimman elokuvaelämyksen. Scape-elokuvasalit löytyvät Helsingin Tennispalatsista, Espoon Omenasta, Turun Kinopalatsista ja pian myös Tampereen Plevnasta. Scape-saleihin voit nyt tilata leffaherkut ennakkoon.

Näytökset ››

 

Omena Lounge Premium

Lounge Premium

Ensiluokkaista arjen luksusta. Ylellinen ja intiimi Lounge-sali, jossa on upeat ja leveät nahkaistuimet, vie elokuvan katsomisen uudelle tasolle. Kotimainen Genelecin äänentoisto vastaa salin modernista äänentoistosta. Lounge-premiumsalin eksklusiivisesta katsojakokemuksesta pääsee nauttimaan Finnkino Omenassa. Lounge-saliin voit nyt tilata leffaherkut ennakkoon

Näytökset ››

 

Sello VIP Premium

Sello VIP

Leffailta kaikilla herkuilla. Espoon Finnkino Sellon erikoisuus on ylellisesti varustettu 32-paikkainen VIP Premium -sali, jossa on suuret, taaksepäin kallistuvat leffapenkit. Popcorn- ja virvoitusjuomabuffet VIP-salin näytöksissä +8 € lisähintaan perjantaisin klo 17 alkaen sunnuntaihin saakka sekä arkipyhinä.

Näytökset ››

 

Maxim Sali

Maxim

Maximin molemmissa saleissa on varta vasten teatteriin teetetyt mukavat nojatuolit pienine pöytineen. Elokuvanautintoa voi täydentää tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Pienen syötävän kanssa on mahdollista nauttia salissa vaikkapa lasi viiniä tai olutta. Tutustu Maximin ruoka- ja juomatarjoiluun!

Näytökset ››