Premium-salit

Nauti Finnkinon erikoissalien ylellisistä ominaisuuksista!

Superlippu käy maksuvälineenä ilman lisämaksua kaikkiin Finnkinon elokuvanäytöksiin myös Premium-saleissa.
Osta Superlippuja ››

 

Finnkino ISENSE Premium

iSENSE

iSense on Odeon Cinemas Groupin kehittämä kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti. Salien 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisen elokuvaelämyksen. iSense-elokuvasalit löytyvät Helsingin Tennispalatsista, Espoon Omenasta, Turun Kinopalatsista, Raision Luxe Myllystä ja Tampereen Plevnasta. iSense-saleihin voit tilata leffaherkut ennakkoon.

ISENSE-salin näytökset ››

 

Finnkino IMAX

IMAX® (Itis)

IMAX®-elokuvateatterin uuden sukupolven 4K-laserprojektoritekniikka tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Tämä uusi optinen järjestelmä tuottaa aikaisempaa paremman resoluution, terävämmän ja kirkkaamman kuvan, syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman. Yhdistettynä IMAX®in geometriseen, digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon, se luo leffafaneille todellisen elokuvaelämyksen ja tunnelman kuin olisi mukana itse elokuvassa. Lue lisää IMAX-salista!

IMAX-salin näytökset ››

 

Finnkino Maxim

Maxim (Helsinki)

Helsingin Maximin molemmissa saleissa on varta vasten teatteriin teetetyt mukavat nojatuolit pienine pöytineen. Elokuvanautintoa voi täydentää tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Pienen syötävän kanssa on mahdollista nauttia salissa vaikkapa lasi viiniä tai olutta. Voit tilata juotavat ja naposteltavat jo ennakkoon lipunoston yhteydessä. Tutustu Maximin ruoka- ja juomatarjoiluun!

Maximin näytökset ››

 

Finnkino Luxe-sali

LUXE (Mylly, Itis ja Oulu)

LUXE-salit löydät Raision Myllystä, Helsingin Itiksestä ja Oulun Plazasta. Näissä premium-saleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ja omien sivupöytien ansiosta. ITIKSEN LUXE-salin näytöksissä on anniskeluoikeudet, joten salissa on mahdollista nauttia Oscar's Barin antimista. Voit tilata juotavat ja naposteltavat jo ennakkoon lipun oston yhteydessä. Myös perinteiset leffaherkut on mahdollista tilata ennakkoon.

LUXE-salin näytökset ››

 

Finnkino Omena Lounge Premium

LOUNGE (Omena)

Ensiluokkaista arjen luksusta. Ylellinen ja intiimi Lounge-sali, jossa on upeat ja leveät nahkaistuimet, vie elokuvan katsomisen uudelle tasolle. Kotimainen Genelecin äänentoisto vastaa salin modernista äänentoistosta. Lounge-premiumsalin eksklusiivisesta katsojakokemuksesta pääsee nauttimaan Finnkino Omenassa. Lounge-saliin voit tilata leffaherkut ennakkoon.

Lounge-salin näytökset ››

 

Finnkino Sello VIP Premium

Sello VIP

Leffailta VIP-tyyliin. Espoon Finnkino Sellon erikoisuus on ylellisesti varustettu 24-paikkainen VIP Premium -sali, jossa on suuret, taaksepäin kallistuvat leffapenkit.

VIP-salin näytökset ››

 

 

Huom. Premium-salien näytöslippuihin tulee normaalilla sarjalipulla maksettaessa lisämaksu:
IMAX + 4 €, ISENSE / LUXE + 3 €, LOUNGE + 6 €, VIP / Maxim + 2 €.

Superlippu käy maksuvälineenä ilman lisämaksua kaikkiin Finnkinon elokuvanäytöksiin myös Premium-saleissa.