Premium-salit

Nauti Finnkinon erikoissalien ylellisistä ominaisuuksista!

Superlippu käy maksuvälineenä ilman lisämaksua kaikkiin Finnkinon elokuvanäytöksiin myös Premium-saleissa.
Osta Superlippuja ››

 

Finnkino IMAX

IMAX®

IMAX®-elokuvateatterin uuden sukupolven 4K-laserprojektoritekniikka tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Tämä uusi optinen järjestelmä tuottaa aikaisempaa paremman resoluution, terävämmän ja kirkkaamman kuvan, syvemmän kontrastin ja laajemman värimaailman. Yhdistettynä IMAX®in geometriseen, digitaaliseen 12-kanavaiseen äänentoistoon, se luo leffafaneille todellisen elokuvaelämyksen ja tunnelman kuin olisi mukana itse elokuvassa. Lue lisää IMAX-salista!

IMAX näytökset ››

 

Finnkino ISENSE Premium

ISENSE
Entinen Scape

ISENSE on Odeon Cinemas Groupin kehittämä kokonaisvaltainen premiumsalikonsepti. Salien 4K-projektorit, Dolby Atmos -äänimaailma sekä suuri valkokangas tarjoavat katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisen elokuvaelämyksen. ISENSE-elokuvasalit löytyvät Helsingin Tennispalatsista, Espoon Omenasta, Turun Kinopalatsista ja Tampereen Plevnasta. ISENSE-saleihin voit tilata leffaherkut ennakkoon.

ISENSE näytökset ››

 

Finnkino Maxim

Maxim

Maximin molemmissa saleissa on varta vasten teatteriin teetetyt mukavat nojatuolit pienine pöytineen. Elokuvanautintoa voi täydentää tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Pienen syötävän kanssa on mahdollista nauttia salissa vaikkapa lasi viiniä tai olutta. Voit tilata juotavat ja naposteltavat jo ennakkoon lipunoston yhteydessä. Tutustu Maximin ruoka- ja juomatarjoiluun!

Maximin näytökset ››

 

Finnkino Luxe-sali

LUXE

IMAX®-elokuvateatterin lisäksi Finnkino Itikseen avattiin kaksi uutta LUXE-salia. Näissä premium-saleissa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ja omien sivupöytien ansiosta. LUXE-salin näytöksissä on anniskeluoikeudet, joten salissa on mahdollista nauttia Oscar's Barin antimista. Tutustu Oscar's Barin valikoimaan - voit tilata juotavat ja naposteltavat jo ennakkoon lipun oston yhteydessä. Myös perinteiset leffaherkut on mahdollista tilata ennakkoon.

 

Finnkino Omena Lounge Premium

LOUNGE

Ensiluokkaista arjen luksusta. Ylellinen ja intiimi Lounge-sali, jossa on upeat ja leveät nahkaistuimet, vie elokuvan katsomisen uudelle tasolle. Kotimainen Genelecin äänentoisto vastaa salin modernista äänentoistosta. Lounge-premiumsalin eksklusiivisesta katsojakokemuksesta pääsee nauttimaan Finnkino Omenassa. Lounge-saliin voit nyt tilata leffaherkut ennakkoon.

Lounge näytökset ››

 

Finnkino Sello VIP Premium

Sello VIP

Leffailta VIP-tyyliin. Espoon Finnkino Sellon erikoisuus on ylellisesti varustettu 32-paikkainen VIP Premium -sali, jossa on suuret, taaksepäin kallistuvat leffapenkit.

VIP-salin näytökset ››

 

 

Huom. Premium-salien näytöslippuihin tulee normaalilla sarjalipulla maksettaessa lisämaksu:
IMAX + 4 €, ISENSE(Scape) / LUXE + 3 €, LOUNGE + 6 €, VIP / Maxim + 2 €.

Superlippu käy maksuvälineenä ilman lisämaksua kaikkiin Finnkinon elokuvanäytöksiin myös Premium-saleissa.