Premium-salit

Nauti Finnkinon erikoissalien ylellisistä ominaisuuksista!

 

Tennispalatsi Scape Premium

Scape Premium

Kokonaisvaltainen elokuvaelämys. Finnkino Scape on premium-elokuvasali, joka tarjoaa katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisimman elokuvaelämyksen. Scape-elokuvasalit löytyvät Helsingin Tennispalatsista sekä Espoon Omenasta.

Näytökset

 

Omena Lounge Premium

Lounge Premium

Ensiluokkaista arjen luksusta. Ylellinen ja intiimi Lounge-sali, jossa on upeat ja leveät nahkaistuimet, vie elokuvan katsomisen uudelle tasolle. Kotimainen Genelecin äänentoisto vastaa salin modernista äänentoistosta. Lounge-premiumsalin eksklusiivisesta katsojakokemuksesta pääsee nauttimaan Finnkino Omenassa.

Näytökset

 

Sello VIP Premium

Sello VIP

Leffailta kaikilla herkuilla. Espoon Finnkino Sellon erikoisuus on ylellisesti varustettu 32-paikkainen VIP Premium -sali, jossa on suuret, kokonaan taaksepäin kallistuvat leffapenkit. Perjantaista sunnuntaihin sekä arkipyhinä VIP-salin näytöksissä on popcorn- ja virvoitusjuomabuffet +8 € lisähintaan.

Näytökset

 

Maxim Sali

Maxim

Maximin molemmissa saleissa on varta vasten teatteriin teetetyt mukavat nojatuolit pienine pöytineen. Elokuvanautintoa voi täydentää tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Pienen syötävän kanssa on mahdollista nauttia salissa vaikkapa lasi viiniä tai olutta. Tutustu Maximin ruoka- ja juomatarjoiluun!

Näytökset