Elokuun tunnelmallisimmat leffaillat vietetään Finnkinon ja Aakkosten Pop-up Cinema –kiertueella.

Koe kanssamme unohtumattomia kesäiltoja ja näe valkokankaalta kesän ja syksyn odotetuimpia ensi-iltoja ja elokuvia.

 

 

TÅRGET TURKU
30.7. – 1.8.

Historiallisen Vähätorin reunalla sijaitseva Ravintola Tårget tarjoilee ennen kaikkea unohtumattomia elämyksiä. Leffan yhteydessä voit hemmotella itseäsi upealla maistelumenulla, istuskella isolla terassilla lasillisella hyvää viiniä tai nauttia maukkaasta lounaasta rennossa fiiliksessä.

Finnkino Pop Up - Tårget Turku

SKIFFER HANKO
2.8. – 4.8.

Skiffer on rento, merihenkinen kohtauspaikka Hangon sydämessä, Itäsatamassa. Leffan yhteydessä Hangon Skifferissä tarjoillaan huippukokin luomia herkullisia liuskoja ja salaatteja, tarkkaan harkituin makuyhdistelmin. Ravintolan juomatarjonta koostuu laadukkaista viineistä ja oluista sekä mielikuvituksellisista ja raikkaista cocktaileista.

Finnkino Pop Up - Skiffer Hanko

RAVINTOLA KELLOHALLI HELSINKI
5.8. – 7.8.

Teurastamon sykkeessä sijaitseva ravintola Kellohalli on tunnelmallinen leffakohde. Kellohallissa nautit leffan kanssa raikasta ja maukasta ruokaa tuoreista raaka-aineista ja stadin svengaavimman lounaan.

Finnkino Pop Up - Kellohalli

FLOW FESTIVAL
9.8. – 11.8.

Finnkino Pop Up - Flow Festival

 

Kesän kiertue huipentuu Flow Festivaleille. Tiivistämössä tunnelma on katossa ja popcornit tuoreina kun tähtivieraat saapuvat esittelemään ohjelmistoa. Flow Festivalin elokuvanäytökset ovat festarivieraille veloituksettomia.

Aikataulu tarkentuu kesäkuun aikana.

 

 

 

 

 

The Dead Don't Die

Finnkino Pop Up - The Dead Don't Die

 

Bill Murray, Adam Driver ja Tilda Swinton tähdittävät zombie-satiiria indie-legenda Jim Jarmuschin ohjauksessa.
Kaikki ei ole kohdallaan uneliaassa Centervillen pikkukaupungissa. Kuu kumottaa taivaalla tavallista suurempana, päivänvalo pakenee liian aikaisin ja eläimet käyttäytyvät omituisesti. Kukaan ei oikein tiedä mistä on kyse. Uutisissa kerrotaan kummallisista ilmiöistä ja tiedemiehet ovat huolissaan. Mutta kaikkein vaarallisin vitsaus on vasta tulossa: kuolleet eivät suostu pysymään haudoissaan! Kun ruumiit alkavat kaivautua ylös montuistaan ja käyvät elävien kimppuun, kaupungin asukkaiden on taisteltava henkensä edestä.
Jim Jarmuschin kauhukomediaa tähdittää vaikuttava lista ohjaajan luottonäyttelijöitä. Mukana ovat Murrayn, Driverin ja Swintonin ohella mm. Chloë Sevigny, Iggy Pop, Steve Buscemi ja Tom Waits. The Dead Don’t Die on karmaisevan koominen katsaus yhteiskuntaan maailmanlopun partaalla.

 

 

TÅRGET TURKU Tiistai 30.7. Klo 20:30 Osta liput ››
TÅRGET TURKU Keskiviikko 31.7. Klo 17:30 Osta liput ››
SKIFFER HANKO Lauantai 3.8. Klo 17:30 Osta liput ››
SKIFFER HANKO Sunnuntai 4.8. Klo 14:00 Osta liput ››
RAVINTOLA KELLOHALLI HELSINKI Maanantai 5.8. Klo 20:30 Osta liput ››
RAVINTOLA KELLOHALLI HELSINKI Tiistai 6.8. Klo 17:30 Osta liput ››

 

 

 

Blinded By The Light

Finnkino Pop Up - Blinded by the light

 

”Blinded by the Light” on käsikirjoittaja/ohjaaja/tuottaja Gurinder Chadhan (”Bend It Like Beckham”) inspiroiva draama, joka pohjautuu Bruce Springsteenin ajattomien kappaleiden musiikkiin ja sanoituksiin.
”Blinded by the Light” on ilahduttava tarina rohkeudesta, rakkaudesta, toivosta, perheestä ja musiikin ainutlaatuisesta henkeä nostattavasta voimasta. Elokuva kertoo Javedin (Viveik Kalra) tarinan. Hän on pakistanilaistaustainen brittinuori Lutonin kaupungissa Englannissa vuonna 1987. Keskellä vaikeita rodullisia ja taloudellisia aikoja hän kirjoittaa runoja paetakseen kotikaupunkinsa suvaitsemattomuutta ja vanhoillisen isänsä jääräpäisyyttä. Kun luokkatoveri tutustuttaa hänet Bruce Springsteenin musiikkiin, huomaa Javed yhteydet sanoituksissa omaan työväenluokkaiseen elämäänsä. Javedin löytäessä vapauttavan väylän tukahdutetuille haaveilleen hän alkaa myös löytää rohkeutta ilmaistaakseen itseään ainutlaatuisella äänellään.

 

 

TÅRGET TURKU Keskiviikko 31.7. Klo 20:30 Osta liput ››
TÅRGET TURKU Torstai 1.8. Klo 17:30 Osta liput ››
SKIFFER HANKO Perjantai 2.8. Klo 17:30 Osta liput ››
SKIFFER HANKO Lauantai 3.8. Klo 14:00 Osta liput ››
RAVINTOLA KELLOHALLI HELSINKI Tiistai 6.8. Klo 20:30 Osta liput ››
RAVINTOLA KELLOHALLI HELSINKI Keskiviikko 7.8. Klo 14:00 Osta liput ››

 

 

 

Pako muurin takaa

Finnkino Pop Up - Pako muurin takaa

 

Kesällä 1979, kylmän sodan piinaamassa Itä-Saksassa kaksi tavallista perhettä haaveilee vapaudesta. He suunnittelevat uskomatonta pakoa Berliinin muurin yli länteen: rohkeus ja nokkeluus aseinaan perheet rakentavat kuumailmapallon pienistä kangaspaloista ylittääkseen Länsi-Saksan rajan. Yön pimeydessä ensimmäinen yritys menee kuitenkin pieleen ja suunnitelma vaarantuu. Alkaa kilpailu sekä aikaa että valtiollista poliisia, Stasia vastaan.
Henkeäsalpaavan jännittävä elokuva perustuu Strelzykin ja Wetzelin perheiden tositarinaan, joka nousi vuonna 1979 otsikoihin ympäri maailmaa.

 

 

TÅRGET TURKU Torstai 1.8. Klo 17:30 Osta liput ››
SKIFFER HANKO Perjantai 2.8. Klo 20:30 Osta liput ››
SKIFFER HANKO Sunnuntai 4.8. Klo 17:30 Osta liput ››
RAVINTOLA KELLOHALLI HELSINKI Maanantai 5.8. Klo 17:30 Osta liput ››

 

 

 

Koirat eivät käytä housuja

Finnkino Pop Up - Koirat eivät käytä housuja

 

 

TÅRGET TURKU Tiistai 30.7. Klo 17:30 Osta liput ››
TÅRGET TURKU Keskiviikko 31.7. Klo 14:00 Osta liput ››
SKIFFER HANKO Lauantai 3.8. Klo 20:30 Osta liput ››
RAVINTOLA KELLOHALLI HELSINKI Tiistai 6.8. Klo 14:00 Osta liput ››
RAVINTOLA KELLOHALLI HELSINKI Keskiviikko 7.8. Klo 17:30 Osta liput ››