Kulttuurietusarjalippujen tilaus SmartumPay- ja Eazybreak-maksutavoilla

Voit ostaa Finnkinon sarjalippupaketteja SmartumPaylla ja Eazybreakilla tekemällä tilauksen alla olevan lomakkeen kautta. Teattereissamme käyvät myös muut kulttuurimaksutavat.

Huomaathan, että kulttuurietusarjaliput ovat eri tuote kuin normaalit sarjalippumme. Ne on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöösi, joten niissä näkyy nimesi. Voit käyttää kulttuurietusarjalippuja vain omaan näytöslippuusi.

Tilausohje

 • Valitse kulttuurietusarjalippupaketti ja tarkista sen hinta. Voi tutustua eri lippupakettien tuotetietoihin täällä ».Huomaathan, että kulttuuriedulla voit ostaa kaikkia sarjalipputuotteitamme, mutta et lahjalippua.
 • Maksa hintaa ja pakettien lukumäärää vastaava kokonaissumma SmartumPay-mobiilisovelluksella tai Eazybreak-kulttuuriedulla.
   Toimipisteeksi on valittava Finnkino LOMAKE
   Maksun on oltava arvoltaan sama kuin tilaamasi tuotteen hinta.
   Koko tilaus on maksettava samalla kulttuurimaksutavalla.
   
 • Täytä tilauslomakkeen kaikki tiedot ja lähetä lomake.

 
Tarkistamme maksun ja lähetämme kulttuurietusarjaliput sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pdf-tiedostona, jonka voit tulostaa. Huomioithan, että kaikki tilaamasi liput toimitetaan samassa PDF-tiedostossa.

Toimitusaika on 3-6 vuorokautta. Jos et saa lippuja tässä ajassa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme ([email protected]).
 

Lomakkeella ostettuja kulttuurietusarjalippuja ei voi palauttaa eikä tilausta voi muuttaa.

Maksu suoritetaan sovelluksella toimipaikalle Finnkino LOMAKE

Yhteystiedot:
Kulttuurisarjalippujen tilaus
Maksun tiedot: