Osta sarjalippuja kulttuuriedulla!

Voit ostaa näytös- ja kulttuurisarjalippuja Finnkinon verkkokaupasta ePassilla, Smartumilla, Eazybreakillä ja Edenredillä

 

Osta sarjalippuja verkkokaupassa

Valitse haluamasi kulttuurisarjalippu ja maksa ostosi kulttuuriedulla. Huomaathan, että kulttuurietusarjaliput ovat eri tuote kuin normaalit sarjalippumme.

Osta kulttuurietusarjalippuja ››

Tulostettavat sarjaliput toimitetaan sähköpostiosoitteeseen, jonka olet tallentanut asiakastietoihisi. Kulttuuriedulla maksettuihin lippuihin tulostuu nimesi, ja ne on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Osta näytöslippuja verkkokaupassa

Voit maksaa myös oman näytöslippusi kulttuuriedulla. Kun ostoskorissasi on yksi näytöslippu, voit maksaa ostoksesi ePassilla, Edenredillä, Eazybreakillä tai Smartum Verkkomaksulla. Tutustu ohjelmistoon ja osta lippu kulttuuriedulla valitsemalla maksutavaksi haluamasi kulttuurietu. 

Kulttuuriedulla voi ostaa vain henkilökohtaisen näytöslipun.

Osta kulttuuriedulla teattereissa

Teattereissamme käyvät yllä mainittujen kulttuurietujen lisäksi myös muut kulttuurimaksutavat. Mikäli haluat ostaa kulttuuriedullasi teatterin kassalla, tarkista teatteriemme aukioloajat täältä. Maksa ostoksesi kuluuttuuriedulla vasta oston yhteydessä teatterin kassalla. Kirjoita nimesi seteliin jo ennen tuloasi teatteriin. 

Kulttuuriedulla voi ostaa näytös- ja sarjaliput vain henkilökohtaiseen käyttöön ja lippuun tulostuu nimesi.