22.2.2022,

BTS: Permission to Dance

BTS teki sen taas! BTS: Permission to Dance On Stage -konserttinäytöksen myyntiin tulleet liput aiheuttivat ruuhkaa Finnkinon verkkolippukaupassa.

Tänään klo 17.00 myyntiin tulivat liput lauantaina 12.3. Livenä Soulista striimattavaan BTS Permission To Dance On Stage -konserttiin ja bändin fanit muodostivat pitkän ja mutkittelevan jonon Finnkinon lippukauppaan. 
BTS, joka tunnetaan myös Bangtan Boysina, on vuonna 2013 uransa aloittanut etelä-korealainen poikabändi. RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V ja Jung Kook ovat hurmanneet fanit ympäri maailmaa ja yli 32 miljoonaa levyä myynyt yhtye on koko maan historian menestynein. 

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE on näiden popikonien uusin konserttikiertue, joka on täynnä uskomattomia esityksiä ja sisältää kaikki parhaat hitit bändin mittavan uran ajalta. Ja tuon mittavan uran varrelta löytyy jo monia musiikkimaailman historiaan jääneitä saavutuksia, kuten esimerkiksi nämä:

  • BTS on myynyt Wembleyn stadionin loppuun, mihin on kautta aikain pystynyt vain 12 artistia.
  • BTS on saanut Ticketmasterin serverit kaatumaan myymällä 3 miljoonaa lippua minuuteissa.
  • BTS on saanut neljä kertaa albuminsa listaykköseksi yhtä nopeasti kuin Beatles aikoinaan.

Maaliskuussa bändin fanit, eli ARMY (Adorable Representative MC for Youth), saapuvat elokuvateattereihin ympäri maailman. Oletko sinä mukana tanssimassa?