30.1.2019,

Tilaa SMS-muistutukset ja voit voittaa leffalippuja!

Haluatko saada ensimmäisten joukossa tietoa erikoispäivistä ja kampanjoista, kuten Superpäivistä, tekstiviestitse? Ota käyttöön ilmaiset tekstarimuistutukset helmikuun loppuun mennessä, ja osallistut viikoittaiseen leffalippujen arvontaan!

Tekstiviestimuistutuksilla et enää missaa tärkeimpiä Finnkino Labin kampanjoita, erikoispäiviä ja ennakkomyyntejä. 

Ota käyttöön ilmaiset tekstarimuistutukset nyt ja päivitä samalla kiinnostuksen kohteesi, jotta voimme lähettää sinulle tietoa juuri itseäsi kiinnostavista elokuvista ja tapahtumista!

Finnkino Labin jäsenet, jotka ovat tilanneet tekstiviestimuistutukset 30.1.-28.2. välillä osallistuvat viikoittaiseen Premium-leffalippujen arvontaan (arvo jopa 39 €).

SMS-muistutukset voi peruuttaa milloin tahansa omasta profiilista.

 

Ota tekstiviestimuistutukset käyttöön!

 

Kampanja-aikana arvotaan joka viikko yksi voittaja, joka saa kaksi e-Premium-lippua. Osallistumisehtona on Finnkino Lab-jäsenyys sekä voimassaoleva SMS-viestintätilaus. Arvonnassa ovat mukana myös ne jäsenet, jotka ovat tilanneet SMS-viestinnän jo aiemmin.

Viikoittain arvotut leffaliput toimitetaan voittajien Finnkino Lab -profiiliin e-lippuina kahden viikon kuluessa kampanjan päättymisestä. Liput käyvät kaikkiin Finnkinon Premium-saleihin verkkokaupassa ilman lisämaksua.