23.12.2021,

Sarjalippuihin lisää voimassaoloaikaa

Olemme pidentäneet sarjalippujen voimassaoloaikaa teattereiden ollessa suljettuna. Mistä tiedät mihin saakka sarjalippusi ovat voimassa?

 

Jotta kaikki sarjalippujamme omistavat asiakkaat pääsevät varmasti hyödyntämään lippunsa, on Finnkinon sarjalippujen, superlippujen, event-sarjalippujen, lahjalippujen, joululahjalippujen, yrityslippujen ja herkkuseteleiden voimassaoloa jatkettu kolmella kuukaudella, eli tarkalleen ottaen 92 päivällä. Tämä ei vaadi lippujen omistajilta mitään toimenpiteitä, vaan lippujen voimassaoloajat päivittyvät automaattisesti.

 

Oman lippusi voimassaoloajan voit tarkistaa seuraavasti:

1) E-sarjalippujen voimassaoloajat löytyvät asiakasprofiilistasi ja uusi voimassaoloaika päivittyy niihin ensi viikon aikana.
2) Paperisten sarjalippujen voimassaoloajan voit tarkistaa sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Muistathan liittää mukaan viestiisi myös lippujen sarjanumerot. Jos liput ovat samaa sarjalippupakettia, riittää yhden lipun sarjanumero. Pidennys tehdään ensi viikon aikana eli voimassaoloaikaa kannattaa tiedustella 3.1. alkaen.

 

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä hieman ruuhkautunut, joten toivomme kärsivällisyyttä. Vastaamme kaikkiin viesteihin niin pian kuin mahdollista!