12.11.2021, Ajankohtaista

Leffauutiset: Vin Dieselillä on kamuaan ikävä

Vin Dieselillä on ikävä Dwayne Johnsonia ja Guardians of the Galaxy vol 3 –elokuvan lähtölaskenta voi alkaa. Tässä tulevat tämän viikon isoimmat uutiset elokuvamaailmasta!

Dwayne Johnson Fast & Furious 10 -elokuvaan?

Keneltäkään ei varmasti ole mennyt ohi Vin Dieselin ja Dwayne Johnsonin viime vuosien kahina. Lihaskimput ovat kiusanneet toisiaan enemmän tai vähemmän julkisesti sosiaalisessa mediassa, mikä on muuten tuonut Fast & Furious -elokuville paljon ilmaista julkisuutta.

Ainakin nyt Vin näyttää olevan valmis jättämään kaiken nahinan taakseen ja haluaa Dwaynen takaisin.

"Pikkuveli Dwayne... on aika. Vannoin, että lopetamme parhaalla elokuvalla! Sanon tämän rakkaudella... sinun täytyy tulla takaisin, älä jätä elokuvasarjaa, sinulla on tärkeä rooli. Kukaan muu ei voi näytellä Hobbsia", Vin Diesel kirjoittaa Instagramissa 75 miljoonalle seuraajalleen.

Pääsemmekö kokemaan Luke Hobbsin ja Dom Toretton jälleennäkemisen Fast & Furious 10 -elokuvassa? Aika kertoo. Vauhdikkaan perhesagan seuraava elokuva saa ensi-iltansa keväällä 2023.

Guardians of the Galaxy vol. 3 –elokuvan kuvaukset alkavat

Marvelin rakastetuin, ja hieman erikoislaatuinen, perhe on täällä pian taas! Tällä viikolla alkoi Guardians of the Galaxy vol. 3 -elokuvan kuvaukset, mitä ohjaaja James Gunn juhli julkaisemalla ryhmäkuvan Twitterissä. Erityisesti uudelta elokuvalta odotamme Will Poulterin roolisuoritusta Adam Warlockin saappaissa – unohtamatta tietenkään Chris Prattin, Dave Bautistan, Zoe Saldanan ja Karen Gillanin paluuta valkokankaalle.

"Tämä on ollut outo, pitkä ja joskus vaativa matka, mutta kaikki matkan varrella olevat esteet ovat vain tehneet tästä hetkestä vieläkin ihanampaa", ohjaaja kirjoittaa.

Kaksi ensimmäistä Guardians -elokuvaa ohjannut Gunn erotettiin Marvelin toimesta kesällä 2018, kun he olivat kaivaneet esiin sopimattomia twiittejä hänen menneisyydestään. Toisaalta oli DC:n vuoro kiinnittää hänet Suicide Squad –elokuvaan. Nyt hän on palannut MCU:hun viimeistelemään sci-fi -trilogiansa: Vol. 3 tähtää elokuvateatterien ensi-iltaan toukokuussa 2023.

Dunen toisen osan kuvaukset alkavat 2022 

Toinen kauan odotettu jatko-osa on Denis Villeneuven syksyllä ilmestyneen eeppinen avaruusseikkailun Dyynin toinen osa. Tällä viikolla selvisi, että Villeneuve voi toteuttaa unelmansa ja jatkaa työskentelyä jatko-osan parissa – olihan Dyynin ensimmäinen osa vasta alkua tälle seikkailulle.

Collider kirjoittaa, että Dune: Part Two -elokuvan kuvaukset alkavat heinäkuussa 2022. Tiedämme jo, että Zendayan salaperäisellä hahmolla Chanilla on suurempi rooli, kun näemme Paul Atreidesin (Timothée Chalamet) ja hänen äitinsä (Rebecca Ferguson) jälleen dramaattisen valtataistelun äärellä Arrakisin planeetalla.

Tom Holland valmistelee faneja Spider-Man: No Way Home –elokuvaan

"Ihmiset tulevat olemaan todella yllättyneitä, koska tämä ei ole hauska elokuva. Siitä tulee julma."

Tom Holland osaa nostaa odotuksia seuraavasta Spider-Man -elokuvasta. Total Filmin haastattelussa näyttelijä Peter Parkerin takana on luvannut "tähän mennessä parhaan Spider-Man-elokuvan" ja "jotain, johon fanit eivät ole valmistautuneet".

Spider-Man: No Way Home -elokuvassa näemme hänen tapaavan roistoja muista ulottuvuuksista, kun Dr. Strange avaa oven multiversumiin ja vapauttaa Electron, Green Goblinin ja Doctor Octopuksen.

"Peter Parker on aina todella positiivinen. Hän on itsevarma. Mutta tässä elokuvassa hän käyttäytyy ikäiselleen omaisella tavalla. Hän ei tiedä mitä tehdä, ja se on hahmon jännittävä puoli, jota emme ole ennen nähneet," sanoo Holland. Elokuvan ensi-ilta 15. joulukuuta ei voi tulla tarpeeksi nopeasti.

Blitz on Steve McQueenin seuraava projekti 

Oscar-palkittu ohjaaja draaman 12 Years a Slave (2013) takana työskentelee uuden elokuvan parissa, kirjoittaa Variety. Vielä emme tiedä muita yksityiskohtia, kuin nimen ”Blitz", ja että se perustuu hänen alkuperäiseen ideaansa ja hänen omaan käsikirjoitukseensa.

Steve McQueen on myös ohjannut elokuvat Hunger ja Widows. Viimeksi hän on saanut kiitosta tv-elokuva kokoelmasta Small Axe, jotka käsittelevät teemoja kuten rasismi ja syrjäytyminen Lontoon väestön keskuudessa 1970- ja 80-luvuilla.

"Hän on uskomattoman lahjakas elokuvantekijä ja kertoja, jolla on jännittävä uusi projekti", kommentoi elokuvayhtiö New Regency.

Leonardo DiCaprio esittää lahkon johtajaa Jim Jonesia

DiCaprion suhteen on ollut suhteellisen hiljaista viime vuosina. Sen jälkeen, kun hän voitti ansaitun Oscarin elokuvasta The Revenant (2015), hän on esiintynyt vain Tarantinon elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood (2019). Mutta nyt vihdoinkin on viritteillä uusia elokuvia, mukaan lukien Jim Jones, joka on todennäköisesti todella epämiellyttävä rooli Leolle.

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo tarinan pastorista, josta tuli uskonnollisen Kansan Temppeli -lahkon johtaja. Vuonna 1978 hän johti 900-jäsenisen seurakuntansa joukkoitsemurhaan. MGM on Deadlinen mukaan tämän DiCaprion tuottaman elokuvan takana.