10.11.2021, Ajankohtaista

Yhteinen seikkailu leffassa!

Sunnuntaina 14.11. vietetään kaikkien isien ja isähahmojen omaa päivää! Koostimme oppaan täydelliseen leffaseikkailuun, olipa juhlittava vanhempi sitten oman elämänsä toimintasankari, tai esimerkiksi analyyttinen ongelmanratkaisija!

Oman elämänsä toimintasankari

Kun tarvitaan toimintaa, tämä vanhempi pistää hihat heilumaan! Nopeat ja tiukat tilanteet eivät ole ongelma, sillä häneltä tuntuu aina löytyvän ässä hihasta, ja mikä uskomattominta, hän saa pulmien ratkaisun näyttämään aina niin helpolta. Jos johonkin voi luottaa, niin perheenne omaan agentti 007:n (license to parent). Suosittelemme viemään tämän vanhemman katsomaan elokuvaa, jossa toimintaa riittää, sillä hän voi varmasti samaistua päähahmoihin.

007 No Time to Die

Toiminta, jännitys, seikkailu

LIPUT ››
 

Copshop

Toiminta, jännitys

LIPUT ››

 

Analyyttinen ongelmanratkaisija

”Mietitäänpä tätä nyt ensin rauhassa.” Kuulostaako lauseelta, jonka vanhempasi sanoo ongelmatilanteissa? Jos vastasit kyllä, voisi vanhempasi ehkä olla analyyttinen ongelmanratkaisija. Tällä vanhemmalla ei mene sormi suuhun kiperienkään pulmien kanssa. Asioita onkin hyvä tarkastella monelta näkökulmalta, eikä hätiköidä suin päin toimintaan, ja tämän takia voitkin aina luottaa siihen, että tämä vanhempi antaa sinulle parhaimmat neuvot kaikissa tilanteissa! Suosittelemme viemään hänet katsomaan toista mestarimieltä työssä!

Sorjonen: Muraalimurhat -elokuva

Draama, jännitys, kotimainen

LIPUT ››

 

Joskus yli-ihmiseltäkin vaikuttava supersankari

Tuntuuko siltä, että vanhempasi pelastaa kuin ihmeen kaupalla päivän kuin päivän? Nämä oman elämänsä supersankarit eivät jätä sinua ikinä pulaan, ja voitkin luottaa, että he työskentelevät väsymättömästi sinun vuoksesi. Vaikka viitta ei ehkä tosi elämässä heillä liehu, voi heidän lempeää ja huolehtivaa henkeään kuvailla hyvin supermiesmäiseksi. Suosittelemme lähtemään tälle vanhemmalle ominaiseen supersankariseikkailuun tulevana sunnuntaina!

Eternals

Toiminta, sci-fi, fantasia

LIPUT ››

 

Peloton seikkailija

Tämä vanhempi osaa tehdä olohuoneeseen peitoista tehdystä majasta huikean prinsessalinnan ja reppuselkäkyydistä vuoristoradan. Olipa kyse pienestä tai suuresta seikkailusta, hän hyppää aina innolla mukaan, sillä mikä olisi parempaa, kuin uusien juttujen kokeminen! Ja kyllä, hän on myös ihan paras kertomaan satuja, koska hän heittäytyy niihin aina täysillä mukaan. Suosittelemmekin sunnuntaille koko perheen seikkailua!

Maailman ympäri 80 päivässä

Seikkailu, perhe-elokuva, animaatio

LIPUT ››

 

Koko tunnekirjon heittäytyjä

Itkua, naurua, riemua, surua – sitähän tämä elämä on! Ja tämä vanhempi kokeekin kaikki nämä tunteet täysillä. Hänen kanssaan on helppo jakaa elämän pienet ja suuret asiat, ja hän elääkin täysillä mukana elämässäsi. Herkistyipä hän draamaelokuvan huipennukselle tai Olympialaisten onnistumisille, suosittelemme viemään hänet mahtavalle, koko tunnekirjon kattavalle elokuvaseikkailulle tänä sunnuntaina.

Cry Macho

Draama, jännitys, western

LIPUT ››

 

The Comeback Trail

Komedia

LIPUT ››

 

Isä

Draama

LIPUT ››

 

Löytyikö listasta juhlittavan vanhempasi arkkityyppi? Nähdään elokuvissa!