5.11.2021, Ajankohtaista

Leffauutiset: Morbius, Oppenheimer ja Snow White

Jared Leton mietteet pahis/hyvis-roolistaan, Nolanin uusimmat tähtikiinnitykset, Snow Whiten pahisoolin esittäjä ja muut viikon kuumimmat leffauutiset, olkaa hyvä!

Jared Leto on sekä sankari että konna

"Mahdollisuuksien verkosto" avautuu, kun Oscar-voittaja Jared Leto astuu Dr. Michael Morbius ensi vuoden alussa. Näyttelijä odottaa innolla voivansa esitellä elokuvateatteriyleisölle kokonaan uuden Marvel-hahmon, ja vampyyriksi muuttuvan tiedemiehen roolissa oli mielenkiintoisia haasteita.

- "Hän on loistava, hän on vahva ja hänellä on aivan ainutlaatuisia voimia. Mutta hänen voimansa eivät ole hänen hallinnassaan", Leto sanoo äskettäin julkaistussa haastattelussa. "Se oli erittäin intensiivinen fyysinen rooli, jossa Morbius oli sekä haavoittuvainen että hirviö. Eräänlainen supersankari / superpahis... Tulee olemaan hauskaa nähdä minne voimme viedä hänet."

Ruotsalaisen Daniel Espinosan ohjaama Morbius saa ensi-iltansa 28.1.2022.

Downey Jr. ja Damon mukaan "Oppenheimer" elokuvaan

Christopher Nolan täydentää tähtirivistöään seuraavaan elokuvaansa melko suurilla nimillä. Jo aiemmin julkistettiin, että Cillian Murphy näyttelee atomipommin fyysikkoa J. Robert Oppenheimeria, ja Emily Blunt hänen vaimoaan Katherinea.

Nyt Deadline kertoo viimeisimmistä lisäyksistä: myös Robert Downey Jr. ja Matt Damon esiintyvät leffassa toistaiseksi salaisissa rooleissa. Damon on aiemmin esiintynyt Nolanin Interstellarissa, kun taas Downey Jr.:stä tulee uusi tuttavuus ohjaajalle, jonka viimeisin leffa oli vuonna 2020 ilmestynyt Tenet.

Suurelokuva sijoittuu toisen maailmansodan aikaan ja sillä on melko mehukas budjetti, 100 miljoonaa dollaria. Oppenheimer saa ensi-iltansa kesällä 2023.

Vuoden 2021 suurin elokuva ei tullutkaan Hollywoodista

Tämän vuoden isot blockbusterit, kuten Fast & Furious 9 ja 007 No Time to Die ovat antaneet elokuvateollisuudelle kipeästi kaivattua sysäystä pandemian jälkeen ja ovat houkutelleet katsojia takaisin teattereihin. Mutta tämän vuoden menestynein elokuva ei olekaan peräisin Hollywoodista. Variety raportoi, kuinka potin korjasikin kiinalainen draamaelokuva.

Kuukausi sitten ensi-iltansa saanut The Battle at Lake Changjin on historiallinen kuvaus sodasta ja kertoo, kuinka kiinalaiset sotilaat voittivat ylivoimaiset amerikkalaiset joukot Korean sodan aikana. Teema näyttää herättävän isänmaallisia tunteita kansan keskuudessa ja onkin osoittautunut varsinaiseksi yleisömagneetiksi. Kun lippuja on myyty reilusti yli 100 miljoonaa, tulot ovat nyt 859 miljoonaa dollaria, mikä tekee elokuvasta vuoden suurimman - vaikka se esitetään vain Kiinassa.

Ana de Armas tähdittää John Wick -spinoffia

John Wickilla pitää kiirettä. Ja tämän myötä niin pitää myös Keanu Reevesillä, joka jatkaa pääroolissa peräti kahdessa jatko-osassa, lisäksi suunnitteilla on tv-sarja salamurhaajien suosikkihotellista "The Continental" sekä kirsikkana kakun päällä nyt myös spinoff-elokuva.

Spin-off –elokuva Ballerina keskittyy balettia tanssivaan ja kostonhimoiseen nuoreen naiseen, joka esiintyi lyhyesti John Wick: Chapter 3 -elokuvassa. Rooli on mennyt kuubalaiselle näyttelijälle Ana de Armasille, joka tekee tällä hetkellä vaikutuksen toimintataidoillaan uusimmassa Bond-elokuvassa – vain kolmen viikon (ja risat) koulutuksella.

Varietyn mukaan elokuvan ohjaa Len Wiseman (Die Hard 4). Sitä ennen kuitenkin vuorossa John Wick: Chapter 4, jossa nähdään myös Bill Skarsgård. Ja hänestä puheen ollen...

Bill Skarsgårdin salainen Marvel-rooli

Hänet tunnetaan edelleen parhaiten Pennywisena, mutta tämän ruotsalaisen tähtinäyttelijän ura on vähintäänkin kukoistava. John Wick: Chapter 4 lisäksi hän on antanut äänensä ruotsalaiseen draamaan Burn All My Letters sekä (rumpujen pärinää...) ehtinyt vierailla Marvelin uunituoreessa Eternalsissa.

Saatat yllättyä nähdessäsi Bill Skarsgårdin nimen lopputeksteissä ja Marvel Studios onkin pitänyt hänen osallisuutensa salassa. Ja onnistuneet siinä hyvin. Mutta jos kuuntelet tarkkaan, Billin ääntä kuullaan yhdellä elokuvan roistoista, Kro - Devianttien johtajalla – olennot, jotka ovat Eternalin muinaisia ​​arkkivihollisia

Eternals on nyt elokuvateattereissa!

Gal Gadot tekee Lumikin elämän kurjaksi

Wonder Woman -tähti Gal Gadot vaihtaa DC:n universumin Disneyn satumaailmaan ja vaihtaa sankariroolin todella klassisen pahiksen osaan.

Gadot ottaa pahan kuningattaren viitan harteilleen Walt Disney Studiosin uusintaversiossa Snow White –elokuvassa. Metsään ja seitsemän kääpiön kotiin eksynyttä tyttöä esittää Rachel Zegler, joka nähdään joulukuussa pääosassa Steven Spielbergin ohjaamassa West Side Storyssa.

The Hollywood Reporter kertoo, että elokuvasta tulee musikaali, jonka musiikista ja laulusta vastaavat mm. The Greatest Showman ja La La Land musiikkinerot.

Joel Kinnaman toimintaelokuvassa – ilman yhtään repliikkiä

Suicide Squadista Silent Nightiin - Joel Kinnamanin seuraava elokuvarooli on edelleen yhtä vauhdikas,

mutta ilman yhtään vuorosanaa. Kinnaman esittää isää, joka kostaa poikansa kuoleman ja astuu alamaailmaan. Deadline kirjoittaa, että elokuvasta puuttuu dialogi – outo, mutta jännittävä käänne toimintatrillerigenreen.

Kameran takana on kiinalainen ohjaaja John Woo, toiminta-ikoni, jonka käsialaa ovat mm. Hard Boiled ja Face / Off. Silent Night on hänen ensimmäinen Hollywood-elokuvansa, 18 vuoden tauon jälkeen. Paluuta odotellessa siis.