15.10.2021, Ajankohtaista

Leffauutiset: kohta on taas aika huutaa!

Ensikatsaus tulevaan Willy Wonkaan, Scream-elokuvan tuore traileri sekä Jennifer Lawrencen uusi komedia. Tässä tulevat viikon leffauutiset!

Huutakaa, jos olette nähneet uuden Scream-trailerin!

Halloweenin ollessa aivan kulman takana, viidennen Scream-elokuvan ensimmäinen teaser-traileri on nyt julkaistu. Elokuva on jatkoa tälle slasher-sarjalle, jonka kauhukuningas Wes Craven loi 25 vuotta sitten.

Neve Campbell, Courteney Cox ja David Arquette palaavat Woodsboron kaupunkiin, jossa he ovat kohdanneet aavemurhaajia useita kertoja aiemmin. Ohjaajaduo Tyler Gillett ja Matt Bettinelli-Olpin ottivat tämän uuden tehtävän vastaan kunnioittaen elokuvasarjaa, sillä he ovat sarjan faneja:

”Käsikirjoitusta lukiessamme oli jännittävää nähdä, missä nämä rakastetut hahmot ovat nyt. Siitä on kymmenen vuotta, kun viimeksi näimme heidät, ja he ovat käyneet läpi kaikenlaista. Ja miten he ovat käsitelleet trauman ja surun Ghostface-hyökkäysten jälkeen? Kaikki Scream-fanit miettivät samaa,” sanoo Bettinelli-Olpin Empire-lehdelle.

Menneisyys kummittelee heitä monella tapaa. Trailerin perusteella tappaja etsii nuoria, joilla on perhesiteitä aiempien elokuvien hahmoihin. Mutta ohjaajat paljastavat myös, että traileri voi johtaa yleisöä harhaan: ”Spoilerit uppoavat, mutta jos luulet nähneesi spoilerin, olet todennäköisesti väärässä.”

Tsekkaa traileri täältä!

Chalamet on Wonka

Karkki vai kepponen? Timothée Chalamet näytti faneille menneellä viikolla ensimmäiset kuvat uudesta Willy Wonka –elokuvasta.

Suosittu näyttelijä esittää nuorta Willy Wonkaa esiosassa Roald Dahlin tunnetusta sadusta, joka kertoo Wonkan elämästä ennen suklaatehdasta. Ja kerroimmeko jo, että se on musikaali? Jos olet halunnut nähdä Chalametin tanssivan ja laulavan, niin unelmasi toteutuvat pian.

Kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Englannissa, ja tähdet, kuten Olivia Colman, Rowan Atkinson ja Sally Hawkins, liittyvät Chalametin seuraan elokuvassa Wonka, joka julkaistaan vuonna 2023.

Ja koska emme koskaan voi saada tarpeeksemme Timmystä, älä unohda hänen seuraavaa leffaansa, The French Dispatch, joka saa ensi-iltansa 22.10.

Cillian Murphystä tulee Nolanin Oppenheimer

Christopher Nolan palaa elokuvateattereihin kesällä 2023! Tenet-ohjaajan seuraava elokuva alkaa muotoutua ja nyt meillä on jo tiedossa sen nimi, julkaisupäivä ja pääroolin näyttelijä.

Kävi ilmi, että Nolanin ei kauaa tarvinnut etsiä tähteään atomipommin luojasta, J.Robert Oppenheimerista, kertovaan elokuvaansa. Valinta kohdistui Cillian Murphyyn, joka on aiemmin näytellyt viidessä Nolanin elokuvassa - mukaan lukien Batman Begins ja Inception. Murphy näyttelee amerikkalaista fyysikkoa, joka osallistui Manhattan-projektiin toisen maailmansodan aikana, loi historian tappavimman aseen ja joka uransa loppupuolella joutui moraalisen kidutuksen vaivaamaksi.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Nolan tekee elämäkertaelokuvan, mutta hyvänkokoinen 100 miljoonan dollarin budjetti osoittaa, että voimme odottaa siltä jotain suurta. Elokuva julkaistaan heinäkuussa 2023.

Will Poulter on Marvelin uusi supersankari

MCU on saanut lisäystä: näyttelijä Will Poulterista tulee supersankari elokuvassa Guardians of the Galaxy vol. 3. Eikä hän ole vain kuka tahansa supersankari (vaikka toki näin voisi sanoa kaikista MCU:n supersankareista), vaan Poulter esittää mahtavaa Adam Warlockia – hahmoa, jonka Marvel-fanit ovat halunneet nähdä valkokankailla jo pitkään.

Kosminen sankari on yksi Marvelin voimakkaimmista, ja oli vain ajan kysymys, milloin hän tulisi ottamaan ensiaskeleensa elokuvien pariin. Warlock tapaa Star-Lordin ja hänen tiiminsä, kun James Gunnin Guardians-elokuva julkaistaan keväällä 2023, kirjoittaa Deadline.

Missä olet ollut, Jennifer Lawrence?

Nyt on kulunut yli kaksi vuotta siitä, kun Jennifer Lawrence nähtiin viimeisimmässä elokuvassaan X-Men: Dark Phoenix. Tauon jälkeen yksi Hollywoodin kuumimmista tähdistä on nyt matkalla takaisin valkokankaille. Lawrencen uuden elokuvan nimi on No Hard Feelings, ja sitä kuvataan rohkeaksi komediaksi, jossa on samankaltaisuuksia elokuvien Bad Teacher ja That Mary kanssa.

Deadline kirjoittaa, että komedia aiheutti huutokauppasodan suurten studioiden ja suoratoistopalvelujen välillä, mutta Sony voitti ja aikoo julkaista elokuvan elokuvateattereissa.

Anthony Hopkins jatkaa Isästä Poikaan

Bond ja Dyyni ovat keränneet huomiota kaikessa loistossaan, ja ansaitustikin näin, mutta yksi tämän syksyn hieman tuntemattomammista yleisöhitteistä elokuvateatterissa on draama nimeltä Isä, jossa Oscar-voittaja Anthony Hopkins nähdään pääroolissa.

Nyt THR raportoi, että Hopkins jatkaa yhteistyötä ranskalaisen ohjaajan Florian Zellerin kanssa. Isän jälkeen vuorossa onkin Poika. Mutta samankaltaisista nimistä huolimatta elokuvissa ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Elokuvassa Poika Hopkins esittää uutta hahmoa, joka toivottavasti ei tällä kertaa eksy omaan asuntoonsa.

Elokuvassa nähdään myös muita huikeita näyttelijöitä, kuten Hugh Jackman, Vanessa Kirby ja Laura Dern, ja se kertoo pariskunnan tarinan, joiden elämä kääntyy nurin kurin entisen vaimon ilmestyessä kuvioihin ex-miehensä teini-ikäisen pojan kanssa.