28.9.2021, Ajankohtaista

License to enjoy – käy elokuvissa kuin Bond

Calling all agents, toistamme, kaikki agentit huomio! Aika on vihdoin koittanut! 007 No Time to Die saa ensi-iltansa tällä viikolla! (Olipa siinä paljon huutomerkkejä, mutta niin innoissamme olemme!) Valmistautuminen ensi-iltaan käy kuumana, joten koostimme sinulle oppaan siitä, miten voit kokea Bond-elokuvan sille sopivalla agentti-tyylillä. #007leffassa

Pukeutuminen – Dress to impress

via GIPHY

James Bond tunnetaan erityisen tyylikkäänä pukeutujana – miestä harvoin näkee valkokankaalla collegehousuissa ja hupparissa tukka sekaisin. Saavuttaaksesi maksimaalisen agenttiuden elokuvaelämyksesi aikana, suosittelemme pukeutumaan leffaan erityisen juhlallisesti. Smokki/musta puku tai iltamekko ovat luonnollisesti sopivia asustuksia tälle leffakäynnille.

Finnkinolle saapuminen – Arrive with style

via GIPHY

Upeita ja ennen kaikkea nopeita autoja – James Bond matkustaa tyylillä! Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta saada käsiimme Aston Martinia, ja saammekin sen sijaan nauttia esimerkiksi bussimatkasta kohti leffateatteria. James Bond on kuitenkin mielikuvien mestari, joten seuraavia vinkkejä voivat hyödyntää myös kaikki ne meistä, jotka ovat suosiolla jättäneet urheiluauton ostamisen tulevaisuuteen: 
  1. Matkustatpa teatterille sitten jalan, julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla, suosittelemme laittamaan soittolistan kuntoon matkalle! Laita matkamusiikiksesi soimaan Bond-elokuvien tunnuskappaleita ja pääset agenttimaiseen tunnelmaan alta aikayksikön. Varmista, että listalta löytyy ainakin 007 No Time to Die –elokuvan tunnuskappale, jonka on tehnyt huikea Billie Eilish. 
  2. Onko sinulla mukana kotiavaimet? Käy hankkimassa itsellesi Aston Martin avaimenperä! Pyöräyttele avaimia kasuaalisti muutaman kerran sormiesi ympärillä kävellessäsi sisälle teatteriin – kukaan ei tiedä, etteivät avaimet ole uudenkarheaan Bond-autoon.
Psst! Tiesitkö, että Daniel Craigilla on elinikäinen oikeus käydä hakemassa mikä tahansa Aston Martin -auto heidän tehtaaltaan omaan käyttöönsä? Ei huono etu, joka tuli Bond-roolin kyljessä!

Eväät. Leffaeväät.

via GIPHY

Ruoka

James Bond –elokuvat ovat ennen kaikkea klassikoita, eikä ole ikonisempaa leffaherkkua, kuin popcorn. Suosittelemme siis nappaamaan itsellesi hyvän määrän tuoretta popcornia, sillä elokuva on kestoltaan Bond-elokuvista pisin.

Juoma

Seuraava vinkkimme on ainoastaan täysi-ikäisille Bond-faneillemme. Olemme nimittäin saaneet Bond-elokuvan nimikkosamppanjaa, Bollinger Special Cuvee 007 Limited Editionia, niihin teattereihimme, joissa on myös Oscar’s Bar. Voit siis nauttia lasillisen agentin lempisamppanjaa nauttiessasi valkokangaselämyksestä.

Small talk ennen elokuvaa

via GIPHY

Puku ✔️ tyylikäs saapuminen ✔️ leffaherkut ✔️ Aika suunnata kohti leffasalia! Onko leffaseurueessanne kenties sinulle tuntemattomia henkilöitä? Haluatko harrastaa small talkkia vieressäsi istuvan henkilön kanssa ennen leffan alkua? Elokuvalle ominaisesti, esittäydy kaikissa näissä tilanteissa kuten agentti 007: ”Minun nimeni on Bond, James Bond.” Muista vain vaihtaa tilalle oma nimesi – tai toki voit käyttää myös James Bondin nimeä, jos koet olosi erityisen agenttimaiseksi.

Otitko jonkin vinkeistä käyttöösi? Jaa meille fiiliksesi leffasta tägäämällä @finnkino_fi ja käyttämällä #007leffassa. Nähdään teatterissa agentit!