24.9.2021, Ajankohtaista

Leffauutiset: Ihmeotukset 3 –elokuva on saanut nimen!

Kaikkien lempirehtori palaa valkokankaille! Tässä tulevat viikon uutiset leffa-alalta.

Ihmeotukset 3 –elokuvan keskiössä on Dumbledore

Harry Potter -fanit, meillä on hyviä uutisia liittyen seuraavaan Ihmeotukset-elokuvaan. Fantasiasarjan kolmas elokuva on saanut nimen, joka lupailee enemmän fokusta Tylypahkan huikeaan rehtoriin Albus Dumbledoreen, jota esittää Jude Law.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore on elokuvan virallinen nimi. Elokuvan ensi-iltaa siirrettiin, mutta ei hätää, sillä sitä siirrettiin leffafaneille suotuisaan suuntaan – lähemmäs! Kesän 2022 sijasta sen ensi -ilta Yhdysvalloissa on jo 15. huhtikuuta, Deadline kirjoittaa.

Uutta elokuvassa on, että Mads Mikkelsen ottaa haltuunsa Dumbledoren lapsuuden ystävän ja nyt katkeran vihollisen, Gellert Grindelwaldin, roolin. Pääroolia Newt Scamanderina esittää tavalliseen tapaan Eddie Redmayne.

Ikoninen 80-luvun kauhuelokuva tulee takaisin!

Kulttimaineen saavuttanut The Lost Boys vuodelta 1987 on palaamassa valkokankaille. Joel Schumacherin ohjaama vampyyriklassikko antoi aikanaan maailmalle kylmät väreet ja nyt odotammekin elokuvan modernilta uudelleenfilmaukselta 80-luvulle tyypillistä punkrock-tyyliä ja asennetta!

Hollywood Reporter kirjoittaa, että Warner Bros. on jo palkannut nuoret tähdet Jaeden Martellin (It) ja Noah Jupen (Hiljainen paikka osa 1 & 2) elokuvaan.
Voimme selvästi jo kuvitella heidän esittävän teini-ikäisiä veljiä Michaelia ja Samia, jotka muuttavat äitinsä kanssa kaupunkiin, jossa pitää pelätä pimeää. Tai ehkä nörttejä Edgaria ja Alania, jotka tietävät kaiken vampyyrien tappamisesta?

Draamaelokuva Belfast voitti Torontossa - seuraavana Oscarit?

Pidä tämä elokuvan nimi mielessä: Belfast voi olla vahva Oscar-ehdokas tänä talvena. Elokuva voitti juuri yleisöpalkinnon Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla. Voimme kutsua sitä sattumaksi tai vihjeeksi tulevasta, mutta TIFF:llä on aavemainen kyky ennustaa seuraava suuri Oscar-voittaja.

Aiempina vuosina monet Toronton yleisön suosikeista, kuten Green Book ja Nomadland, ovat päässeet pitelemään käsissään parhaan elokuvan patsasta.

Kenneth Branagh on ohjannut tämän mustavalkoisen lapsuuden tarinan pojasta, joka kasvaa rakastavan perheensä kanssa keskellä vaikeita aikoja Pohjois-Irlannissa. Näyttelijäkaartiin kuuluvat Jamie Dornan ja Judi Dench. Kriitikot ovat myös kehuneet nuorta elokuvan tähteä Jude Hilliä, jonka sanotaan tekevän huikean näyttelijänsuorituksen pääroolissa Buddyna. Belfast saa ensi -iltansa Suomessa 26. marraskuuta.