3.9.2021, Ajankohtaista

Leffauutiset: Supersankareita ja viidakkoseikkailuja

Disney lupaa jatkoa viidakkoseikkailuille ja Stallonelta jälleen lataus toimintaa. Tässä ovat viikon leffauutiset!

Tuulta purjeisiin - Jungle Cruise saa jatkoa

No sehän kävi nopeasti! Vain noin kuukausi ensimmäisen Jungle Cruise –elokuvan ensi-illan jälkeen Disney ilmoittaa jatkosuunnitelmistaan. Dwayne Johnsson ja Emily Blunt saavat jälleen pakata matkalaukkunsa, sillä he suuntaavat kohtia uusia vaarallisia seikkailuja elokuvassa Jungle Cruise 2.

Ensimmäisessä elokuvassa Dwayne Johnsson nähdään letkeää herjaa heittelevän kippari Frank Wolffin roolissa, joka lähtee vaaralliselle matkalle yhdessä pelottoman tutkijan tri Lily Houghtonin kanssa. Tämä hieman eriskummallinenkin parivaljakko etsii myyttistä ikivanhaa puuta, jolla sanotaan olevan parantavia voimia. Leffassa vanhanaikainen matinea-viehätys kohtaa modernit erikoistehosteet, ja se on vaikuttanut niin kriitikot, kuin yleisönkin. Toiveissa oli, että elokuvat aloittaisivat oman uuden elokuvasarjansa Disneyllä, kirjoittaa Variety

Vihreää valoa Expendables 4 -elokuvalle

Tämän vuoden odotetuin uutinen? Nyt on vihdoin selvää, että Sylvester Stallone pääsee jälleen keräämään kokoon Expendables –elokuvasarjasta tutun kaverijoukkonsa. Get to da choppa! 

Keskustelut neljännestä elokuvasta ovat olleet käynnissä pitkään, mutta ne ovat osoittautuneet jopa toivottoman haastaviksi. Vuonna 2017 Stallone uhkasi lähteä suositusta elokuvasarjasta tuottajan kanssa käydyn kiistan jälkeen. Pian tämän jälkeen Arnold Schwarzenegger jättäytyi elokuvasta pois. Nyt Sly on kuitenkin palannut, ja hänen kanssaan valkokankaalla nähdään Dolph Lundgren, Jason Statham ja Randy Couture, kirjoittaa Deadline.

Elokuvan näyttelijäkaarti on todella rautainen ja vanhojen tuttujen lisäksi joukossa nähdään myös 50 Cent ja Tony Jaa. Lisäksi Megan Fox nähdään naispääosassa. Elokuvan kuvaukset aloitetaan tänä syksynä, joten tiimi on varmasti salilla paraikaa. 

DC-fanit: tämä päivämäärä kannattaa merkata kalenteriin!

Viime vuoden menestyksen jälkeen DC: n supersankarit ovat jo suunnittelemassa paluutaan valkokankaille. Jos olet DC-fani, 16. lokakuuta kannattaa laittaa kalenteriin ylös, sillä tällöin järjestetään DC DanDome – suosittu verkkotapahtuma, jossa päästään kurkistamaan tuleviin projekteihin. Luonnollisesti mukana on myös julkkisvieraita. 

Näemme muun muassa upouuden trailerin uudesta The Batman –elokuvasta. Robert Pattinson astuu näihin suuriin saappaisiin varmasti yhdessä vuoden 2022 odotetuimmista ensi-illoista. Lisäksi David F. Sandbergin Shazam! –elokuvan jatko-osan kuvaukset päättyivät tällä viikolla, vaikka itse ensi-ilta siirtyikin kesään 2023. 

Odotamme kuumeisesti lisätietoja myös muista tulevista supersankarielokuvista, kuten The Flash ja Aquaman and the Lost Kingdom. DC FanDome on täysin ilmainen ja sitä pääsee katselemaan maailmanlaajuisesti.