25.8.2021, Ajankohtaista

Marvelin neljäs vaihe on täällä!

Yli 20:stä elokuvasta koostuva Marvelin Infinity Saaga sai päätöksensä 2019, mutta mitä on luvassa seuraavaksi? Koostimme lyhyen esittelyn Marvelin neljännen vaiheen elokuvista.

Doctor Strange katsoo Tony Starkia ja nostaa etusormensa pystyyn – tässä on ainoa mahdollisuus päättää taistelu lopullisesti. Thanos asettaa viimeisenkin Ikuisuuskiven jälleen paikalleen. ”Minä olen vääjäämätön.” Sormien napsautus, mutta mitään ei tapahdu. Kunnes: ”Ja minä olen Iron Man.” Upea MCU:n elokuvakokonaisuus sai arvoisensa lopun, mutta mitäs seuraavaksi?

Marvel-fanit ovat kuumeisesti odottaneen uuden aikakauden alkua. Odotus on vihdoin päättynyt, sillä Marvelin neljäs vaihe sai alkunsa Black Widow:n saapuessa valkokankaille heinäkuussa. Uusi vaihe tuo mukanaan uusia hahmoja ja jo tuttujen hahmojen kasvutarinoita. Katsotaan hieman tarkemmin neljännen vaiheen elokuvatarjontaa:

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Ensi-ilta: 3.9.2021
Liput

Heti neljännen vaiheen alussa tutustumme uuteen hahmoon, kun Shang-Chi esittäytyy ensi kertaa Marvel Universessa. Elokuvassa Shang-Chin (Simu Liu) täytyy kohdata taakseen jättämänsä menneisyys sotkeuduttuaan salaperäisen Ten Rings -organisaation verkkoihin. Ei kuitenkaan uutta, ilman viittauksia tuttuun, sillä heti trailerin alussa näkyvä Ten Rings –organisaation symboli nähdään ensikerran jo ensimmäisessä Iron Man –elokuvassa.

Eternals

Ensi-ilta: 5.11.2021

Luulitko, että Avengers oli ainut Maata suojellut supersankariryhmä? Haluamme esitellä Eternalsit! Eternals seuraa sankariryhmää tähtien tuolta puolen, joka on suojellut Maata jo aikojen alusta. Kun hirviömäiset olennot, the Deviantsit, joiden luultiin jo jääneen historian hämärään, palaavat salaperäisesti, täytyy ryhmän yhdistää voimansa puolustaakseen ihmiskuntaa jälleen kerran.

Saatat jo miettiä (me ainakin mietimme) ”Missä Eternalsit olivat, kun Thanos napsautti maapallon päältä pois puolet ihmisistä?” Tsekkaa traileri, löydät sieltä vastauksen!

Spider Man: No Way Home

Ensi-ilta: 17.12.2021

Ensimmäistä kertaa ikinä Marvel-sankareiden historiassa Spider Man on julkisuudessa ilman naamiotaan. Ensimmäisen Spider Man –elokuvan naapurusto-sankarin arki tuntuu kaukaiselta muistolta Peter Parkerin kamppaillessa henkilökohtaisen elämänsä ja supersankarina olemisen yhdistämisen kanssa. Parker pyytää apua Doctor Strangelta, mutta vanhan elämän takaisinsaaminen taikuuden avulla on kaikkea muuta kuin helppoa.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

via GIPHY

Spider Man: No Way Home –elokuva aloittaa tapahtumasarjan, joka vie myös Steven Strangen uuteen seikkailuun. Elokuvasta ei ole vielä julkaistu paljoa tietoa, mutta tietyt Infinity Sagan –tapahtumat ovat jättäneet fanit miettimään niiden merkitystä tulevassa neljännessä vaiheessa. Päällimmäisenä varmasti monien mielessä on Doctor Stangen ja Karl Mordon tulehtuneet välit, sekä vahvistettu tieto siitä, että Wanda Maximoff tullaan näkemään elokuvassa.

Thor: Love and Thunder (2022)

via GIPHY

Ensimmäisenä hahmona Marvelin historiassa Thor palaa neljännessä vaiheessa valkokankaille neljännessä omannimisessä elokuvassaan. Thor: Ragnarokin ohjannut Taika Waititi on jälleen ohjaksissa, joten voimme varmasti odottaa paljon myös tältä elokuvalta. Korvanappeihimme ei ole vielä kuulunut paljoa lisätietoja tulevasta neljännestä Thor-elokuvasta, mutta osaamme jo sanoa, että ukkosen jumala tulee saamaan valkokankaalle seuraa myös muista jumalista – niin ystävien, kuin vihollistenkin muodossa.

The Marvels (2022)

via GIPHY

Meistä tuntuu, että olemme vasta nähneet Captain Marvelin voimien alkusoiton, ja odotammekin innolla hahmon paluuta The Marvels-elokuvassa. Captain Marvel saa seuraa Monica Rambeausta ja Ms. Marvelista – luvassa siis rautaisia supersankareita koko valkokankaan täydeltä!

Marvelin neljänteen vaiheeseen kuuluvat myös vuonna 2023 julkaistavat Ant-Man and the Wasp: Quantumania seka Guardians of the Galaxy Vol. 3, joissa jo Infinity Sagasta tutut hahmot palaavat valkokankaille. Julkaisuajankohtaansa odottavat vielä neljännen vaiheen päättävät elokuvat Fantastic Four ja Blade. Raportoimme lisätietoja tulevista ensi-illoista heti, kun korvanappeihimme tiedon saamme, mutta tässä vaiheessa toivotamme Marvelin neljännen vaiheen ja huikean kaartin supersankareita lämpimästi tervetulleeksi valkokankaille. Teitä on odotettu!