20.8.2021, Ajankohtaista

Leffauutiset: Fast & Furious 10 ensi-ilta on tiedossa

Leffauutiset ovat palanneet kesätauolta! Fast & Furious 10 –leffalle on tiedossa ensi-iltapäivä, lisää Jumanjia luvassa sekä Free Guy saa kakkososan! Tässä viikon kuumimmat leffauutiset, olkaa hyvä.

LEVEL UP - Free Guy saa jatkoa!

Ryan Reynoldsin loistavan huumorin, räjähtävän toiminnan ja videopelien satiirin äärimmäisen hyvä yhdistelmä on osoittautunut menestyksen reseptiksi valkokankailla. "Free Guy" on tämän hetken kuumin elokuva, joka on siirtymässä tasolle 2.

"Disney vahvisti tänään, että he haluavat virallisesti jatko-osan. Woohoo!" Reynolds ilmoitti Twitterissä äskettäin.

Elokuvassa hän esittää Guy-nimistä, optimistista pankkiiria, joka onnekseen ei tiedä, että hänen maailmansa on suuri tietokonepeli, jossa on hän vain taustahahmo. Kun Guy alkaa murtautua ulos suunnitellusta roolistaan, tulee hänestä sankari niin pelimaailmassa kuin oikeassakin elämässä. Toista suurta pääroolia elokuvassa esittää Jodie Comer, (tuttu mm. TV-sarjasta "Killing Eve") , joka tekee nyt suuren elokuvadebyyttinsä. Mutta palaako hän jatko -osaan?

”Haluaisin mielelläni työskennellä uudelleen tämän tiimin kanssa. Samalla kuitenkin tuntuu, että hänen tarinassaan kehä myös sulkeutui”, kertoi Comer haastattelussaan MovieZinelle.

Free Guy nyt elokuvateattereissa!

 

Neljäs Jumanji on jo latautumassa

Videopelimaailman jatko –osilla jatketaan: uudet Jumanji -seikkailut odottavat jälleen! Aiemmasta kahdesta osasta tuttu näyttelijäkvartetti Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ja Suomessa tovi sitten leffan kuvannut Karen Gillan saavat jälleen pukeutua avatariinsa ja hypätä viidakkoon, joka on täynnä vaaroja ja supervoimia.

Tarina alkoi jo vuonna 1995 jo edesmenneen Robin Williamsin klassisella perhe-elokuvalla "Jumanji", jossa pölyinen lautapeli imaisi pelaajansa mukaan huimaan seikkailuun. Tarina päivitettiin muutama vuosi sitten versiolla "Jumanji: Welcome To The Jungle " (2017), josta tuli suuri yleisömenestys, jolle pian seurasi jatkoa, "Jumanji: The Next Level" (2019).

Elokuvan tuottaja Hiram Garcia ilmoittaa haastattelussa Colliderille, että sekä käsikirjoittajat että ohjaaja Jake Kasdan työskentelevät kovasti seuraavan luvun parissa:

”Pyrimme tekemään tästä versiosta elokuvasarjan parhaimman osan. Kun meillä on onni saada  tämä sama tiimi kasaan vielä kolmannen kerran, haluamme tarjota faneille jotain erityisen mahtavaa. Se ja tarinan kehittäminen on meille ensisijaisen tärkeää.”

 

“The Marvels” kuvaukset ovat alkaneet

Collider kertoo myös, että kuluneella viikolla on aloitettu elokuvan "The Marvels" -elokuvan kuvaaminen, joka on virallinen jatko-osa Captain Marvelille (2019). Nimiroolissa nähty Brie Larson palaa MCU:hun ja muodostaa naispuolisen superjoukkueen Monica Rambeaun (Teyonah Parris) ja uuden tulokkaan Kamala Khanin (Iman Vellani) kanssa.

Paluun MCU –maailmaan tekee myös Nick Furya näytellyt Samuel L. Jackson, joka vahvisti asian taannoin Instagramissa.

Ohjauksesta vastaa Nia DaCosta, joka on viimeksi luotsannut kauhuleffan ”Candyman” (Suomen ensi-ilta vielä vahvistamatta). The Marvels nähdään näillä näkymin valkokankailla marraskuussa 2022.

 

Ja viimein... Fast & Furious 10 kaasuttaa valkokankaille vuonna 2023

Kesäkuussa valkokankaille saapunut Fast & Furious 9 osoittautui leffakesän kassamagneetiksi elokuvateattereissa niin Suomessa kuin maailmalla. Joten pian on jälleen aika flexata hauiksia ja täyttää tankki: Vin Diesel ja hänen elokuvaperheensä valmistautuvat parhaillaan uuteen adrenaliiniryöppyyn. "Fast & Furious" -sarjan 10. elokuvalle on juuri vahvistettu, pääsiäisviikonloppu huhtikuussa 2023.

On jo varmaa, että Justin Lin jatkaa ohjaajana, mutta myös se, että "Fast & Furious 10" on lopun alkua: elokuva on ensimmäisen osa kaksiosaisesta finaalista. Mutta fanien ei tarvitse olla huolissaan, leffasarja jatkuu edelleen tavalla tai toisella - suosittujen hahmojen ympärille on jo suunnitteilla useita spin-offeja.