4.6.2021, Ajankohtaista

Leffauutiset: Thor: Love and Thunder -kuvaukset ovat purkissa!

Chris Hemsworth pääsee ansaitulle lomalle, Harrison Ford palaa ikonisimpaan rooliinsa ja David O. Russellin uusin elokuva houkuttelee tähtiä. Tässä ovat viikon leffauutiset!

"Thor 4 on hulluinta, mitä olen tehnyt"

Marvel-koneisto työskentelee ahkerasti! Tällä viikolla saatiin pakettiin Thor: Love and Thunder -elokuvan kuvaukset, ja pian saamme taas ihastella universumin kenties kookkaimpia hauiksia. Chris Hemsworth ja ohjaaja Taika Waititi juhlistivat kuvausten päättymistä pullistelemalla lihaksiaan sosiaalisessa mediassa:

“Elokuva on hulluinta, mitä olen tehnyt!”, Waititi kirjoittaa Instagramissa. ”Minulla on kunnia ajaa itseni hermoromahduksen partaalle, jotta voitte kaikki nähdä elokuvan toukokuussa 2022.”

Upean Thor: Ragnarök -elokuvan jatko-osassa Natalie Portman ottaa haltuunsa mahtavan Mjölnir-vasaran. Christian Bale nähdään The God Butcher -pahiksena, Russell Crowesta hyppää Zeus-jumalan saappaisiin, ja Chris Pratt palaa Star-Lordin rooliin.

Viidennen Indiana Jones -elokuvan kuvaukset ovat alkaneet…

Muutaman päivän kuluttua Harrison Fordin on jälleen otettava piiska käteen ja painettava fedora syvälle päähän – pian alkaa työt viidennen Indiana Jones -elokuvan parissa! Deadline vahvistaa, että elokuvan kuvaukset alkavat ensi viikolla Pinewood Studiosissa Lontoossa.

Kuvausten ajankohta sattuu yhteen merkittävän vuosipäivän kanssa – tänä kesänä tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, Indy debytoi valkokankaalla. Steven Spielbergin seikkailuelokuva Kadonneen aarteen metsästy oli vuoden 1981 kiistatta suurin menestys, joka polkaisi käyntiin pitkäikäisen Indiana Jones -elokuvien saagan.

Tämä saagan viides elokuva on todennäköisesti 78-vuotiaan Harrison Fordin viimeinen Indiana Jonesina. Apunaan valkokankaalla hänellä on muun muassa Phoebe Waller-Bridge, Boyd Holbrook ja Mads Mikkelsen, joista jälkimmäisen huhutaan näyttelevän elokuvan pahista. Juonen yksityiskohdat ovat salattu, sinetöity ja piilotettu syvälle tuomion temppelin syövereihin, mutta sisäpiirin tietojen mukaan elokuvan tapahtumat sijoittuvat 1960-luvulle, jossa Venäjän ja Yhdysvaltojen välisellä avaruuskilpailulla on tärkeä rooli.

James Mangoldin ohjaama elokuva saa ensi-iltansa kesällä 2022.

...ja myös Shazam!-jatko-osan kuvaukset ovat käynnissä!

Ohjaaja David F. Sandbergilla on myös kädet täynnä töitä, sillä Shazam! 2: Fury of the Gods -elokuvan kuvaukset on saatu käyntiin.

Jatko-osa jatkaa tarinaa teini-ikäisestä Billy Batsonista, joka voi taikasanan avulla muuttua aikuiseksi supersankariksi. Ensimmäinen Shazam!-elokuva iski salaman lailla vuonna 2019, ja monien fanien mielestä se oli raikas tuulahdus paikoin hieman synkässä DC-universumissa. Odotamme innolla, että saamme jälleen viettää aikaa yhdessä Zachary Levin ja kumppaneiden kanssa!

Elokuvan uusien näyttelijöiden joukossa ovat muun muassa Helen Mirren ja Lucy Liu. He näyttelevät jumalia ja sisaruksia Hesperaa ja Kalypsoa, ja mahdollisesti myös Shazamin arkkivihollisia. Elokuvan ensi-ilta on viivästynyt kesään 2023.

David O. Russellin uusin elokuva on tähtiä täynnä

Taylor Swift on viimeisin lisäys ohjaaja David O. Russellin uusimpaan elokuvaan, The Hollywood Reporter kertoo. Edellisen kerran Cats-elokuvassa nähty laulaja liittyy osaksi jo varsin vaikuttavaa kokoonpanoa, joka koostuu Hollywoodin suurista nimistä.

Mukana ovat muun muassa Anya Taylor-Joy sekä Robert De Niro. Zoe Saldana ja Chris Rock. Rami Malek ja Mike Myers. Michael Shannon ja Timothy Olyphant. Ja jos nämä eivät vielä riitä, niin elokuvan pääosissa nähdään Margot Robbie, Christian Bale sekä Tenet-tähti John David Washington

Moninkertainen Oscar-ehdokas, ohjaaja ja käsikirjoittaja David O. Russell tunnetaan muun muassa elokuvistaan American Hustle ja Silver Linings Playbook. Hänen uuden elokuvansa nimen huhutaan olevan Canterbury Glass, ja sen tapahtumien uskotaan sijoittuvan Yhdysvaltojen suuren laman aikaan 1930-luvulle.

Lisää leffauutisia luvassa jälleen ensi viikolla!