14.5.2021, Ajankohtaista

Leffauutiset: Ensimmäinen katsaus Venom 2 -elokuvaan

Kauan odotetun jatko-osan ensimmäinen traileri on julkaistu! Tämän lisäksi leffauutisissa asiaa Tom Cruisen viimeisimmästä stuntista sekä uudesta pandemia-draamasta.

Andy Serkis puhuu Venom 2:sta

Maanantaina julkaistiin Venom: Let There Be Carnage -elokuvan ensimmäinen traileri - kauan odotettu jatko-osa vuoden 2018 menestyselokuvalle. Tom Hardy palaa Eddie Brockin rooliin, jonka on nyt pakko opia elämään pakkomielteinen avaruusloinen kehossaan.

"He ovat todella outo pariskunta. He ovat asuneet yhdessä 1,5 vuotta viimeisen elokuvan jälkeen ja yrittävät löytää keinon tulla toimeen. Se tuntuu siltä kuin asuisi maanisen vauvan kanssa, Eddien on todella taisteltava", ohjaaja Andy Serkis kertoo IGN:lle.

Traileri tarjoaa tummaa huumoria ja paljon toimintaa, mutta myös katsauksen elokuvan pahikseen. Woody Harrelson näyttelee elokuvassa Cletus Kasadya eli Carnagea. Serkis ja Harrelson saivat mahdollisuuden pelata ja kikkailla vapaasti Marvel-hahmon kanssa, joka herää eloon valkokankaalla ensimmäistä kertaa.

"Se oli niin hauskaa", Serkis kertoo. "Jokaisella symbiootilla on joitain inhimillisiä piirteitä. Cletus on älykäs ja huumorintajuinen ... Ja se näkyy myös Carnagessa, joka on leikkisä, älykäs ja outo."

Ensimmäisen trailerin pääset katsomaan tästä. Venom: Let Carnage saa ensi-iltansa 22. lokakuuta.

Tom Cruise tekee kaikkien aikojen vaarallisimman temppunsa

Villeistä tempuistaan tunnettu näyttelijä on jälleen ylittänyt itsensä. Empire-artikkeli paljastaa, että tulevan Mission: Impossible 7 –elokuvan yksi kohtauksista voi olla jopa vaarallisin stuntti, jonka Cruise on tehnyt - ikinä.

Norjan vuoristossa kuvatussa kohtauksessa Cruise suorittaa hengenvaarallisen moottoripyörähypyn kallion reunalta. Tähti kertoi, että temppu vaati kuukauden valmistelun. "Jos tuuli olisi ollut liian voimakas, olisin törmännyt ramppiin. Jos olisin hypännyt väärin, emme voineet tietää, mitä moottoripyörälle olisi tapahtunut. Minulla oli noin kuusi sekuntia aikaa avata laskuvarjo, enkä halunnut sotkeutua siinä ajassa moottoripyörään, se ei olisi päättynyt hyvin."

Herra Cruisella on monia syitä olla ylpeä. Rohkeuden lisäksi hän on onnistunut järjestämään massiiviset kansainväliset kuvaukset pandemian aikana: "Koko joukkueelle oli helpotus, kun pystyimme aloittamaan kuvaukset. Se oli hyvin tunteellinen hetki", Cruise sanoo.

Lord ja Miller ohjaavat pandemia-draaman

Elokuvantekijät Phil Lord ja Christopher Miller ovat tulleet tunnetuksi hilpeistä komedioista ja animaatioista, kuten 21 Jump Street ja Spider-Man: Into the Spider-verse.

Nyt kaksikko siirtää painopisteen vakavammalle ja erittäin ajankohtaiselle aiheelle - heidän seuraava elokuva kuvaa koronapandemian puhkeamista, kirjoittaa Deadline. Premonition-elokuva seuraa kolmea ihmistä, jotka tajusivat varhaisessa vaiheessa COVID-19:n vakavuuden ja yrittivät hälyttää tähän todellisuuteen Yhdysvaltojen Valkoista taloa.

Elokuva perustuu Michael Lewisin samannimiseen kirjaan. Lewis on kirjoittanut useita kirjoja, jotka ovat olleet sekä arvostettuja elokuva, että Oscar-ehdokkaita. Moneyball, The Big Short ja The Blind Side perustuvat kaikki hänen teoksiinsa. Tässä mielessä Premonition-elokuvan pitäisi myös houkutella mukaan isoja tähtiä.