15.4.2021, Ajankohtaista

Tulevien elokuvien ennakkonäytöksiä Kuopiossa

Vuoden 2021 tulevia ensi-iltoja on mahdollista nähdä nyt ennakkoon Finnkino Scalan teatterissa Kuopiossa.

Uusien ennakkonäytösten esitykset jatkuvat toivotusti Kuopiossa! Tulevalla elokuvaviikolla 16.-22.4. nähdään jälleen odotettuja näytöksiä vuoden 2021 tulevista ensi-illoista. Ja valittavaa on paljon - vai mitä sanot näistä:

Minari

Minari

Minari on herkkä kuvaus juurtumisesta. Elokuva kertoo korealaissyntyisestä perheestä, joka muuttaa Arkansasin maaseudulle etsimään omaa amerikkalaista unelmaansa. Kuuden Oscarin ehdokas.

Osta liput

Lupaava nuori nainen

Lupaava nuori nainen

Mikään Cassien (Carey Mulligan) elämässä ei ole sitä miltä näyttää. Hän on huippuälykäs, taiturimaisen ovela ja viettää öisin salaista kaksoiselämää. Eräs yllättävä kohtaaminen tarjoaa Cassielle mahdollisuuden oikaista menneisyyden vääryydet. Viiden Oscarin ehdokas.

Osta liput

Yhdet vielä

Yhdet viela

Mestarillisen tanskalaisohjaaja Thomas Vinterbergin uutuuselokuva Yhdet vielä on elokuva neljästä keski-ikäisestä ystävyksestä, jotka päättävät alkaa elää elämäänsä täysillä. Kahden Oscarin ehdokas.

Osta liput

Meren tuomat

Meren tuomat

Rantojen haravoijat, ”beachcombers”, ovat ihmisiä, jotka kulkevat rantaviivoja etsien aarteita. Beachcombaajia yhdistää syvä huoli ympäristöstä, mutta heidän intohimoinen tapansa tarkastella löytöjään osoittaa, että ihmisellä on kyky nähdä kauneutta kaikkialla.

Osta liput

Maija Mehiläinen ja kultainen aarre

Maija Mehiläinen

Kun suurisydäminen pieni mehiläinen Maija ja hänen paras ystävänsä Ville pelastavat muurahaisprinsessan, he löytävät itsensä keskeltä eeppistä ötökkätaistelua, joka vie heidät uusiin outoihin maailmoihin – ja elämänsä ihmeellisimpään seikkailuun.

Osta liput

Sound of Metal

Sound of Metal

Kuuroutuva rumpalisti Ruben aloittaa hiljaisen tutkimusmatkan omaan sisimpäänsä ja kipuilee rakkaudestaan musiikkiin sekä kaipuustaan aikaisempaan elämäänsä. Kuuden Oscarin ehdokas.

Osta liput

Satanic Panic

Satanic Panic

Kauhukomedia käynnistyy, kun pizzakuskiksi pestautunut Samantha löytää itsensä keskeltä ökyrikkaiden kartanon olohuonetta, jossa on valmisteilla öinen rituaali - ja Samanthalla siinä elimellisen tärkeä rooli.

Osta liput

Army of One

Army of One

Kun väkivaltainen huumekartelli surmaa Brennerin aviomiehen ja jättää hänetkin oman onnensa nojaan, lähtee nainen armottomalle ja perinpohjaiselle kostoretkelle, jota kukaan ei osannut odottaa ja jolta yksikään ei voi välttyä.

Osta liput

Flummelit

Flummelit

Kieri seikkailuun flummeleiden matkassa! Op ja Ed ovat flummeleita, ammoisilta ajoilta kotoisin olevia eläimiä, jotka kuuluvat luontoäidin kummallisimpiin päähänpistoihin: ulkonäöltään ne muistuttavat karvapeitteisiä donitseja. 

Osta liput

Eatnameamet - Hiljainen taistelumme

Eatnameamet

Eatnameamet - Hiljainen taistelumme on dokumentaarinen kuvaus Suomen valtion saamelaispolitiikasta, saamelaiskulttuurin kadottamisesta ja saamelaisten taistelusta olemassaolonsa puolesta.

Osta liput

Karalahti

Karalahti

Karalahti-dokumentti on rehellinen kertomus kovapäisestä suomalaisesta selviytyjästä ja kiekkoilijasta, Jere Karalahdesta, joka jakaa mielipiteitä.

Osta liput

Tunturin tarina

Tunturin tarina -juliste

Tunturin tarina vie katsojat läpi Lapin erämaiden, aina Pohjoiselle jäämerelle asti, missä tunturit laskeutuvat meren syleilyyn. Se on myyttinen kertomus, jonka tarina alkaa miljardien vuosien takaa.

Osta liput

Bodies at Rest

Bodies at rest

Renny Harlinin odotettu ohjaus Bodies at Rest on intensiivinen ja vauhdikas toimintatrilleri, joka tempaa mukaansa jo alkumetreillään - eikä sen jälkeen päästä katsojaansa otteestaan edes hetkeksi.

Osta liput