18.2.2021, Ajankohtaista

Tulevien elokuvien ennakkonäytöksiä Porissa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa

Vuoden 2021 tulevia ensi-iltoja on mahdollista nähdä nyt ennakkoon valituissa kaupungeissa.

Uusien ennakkonäytösten esitykset jatkuvat toivotusti Porissa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa! Tulevalla elokuvaviikolla 19.-26.2. nähdään jälleen odotettuja näytöksiä vuoden 2021 tulevista ensi-illoista. Ja valittavaa on paljon - vai mitä sanot näistä:

Flummelit

Flummelit

Kieri seikkailuun flummeleiden matkassa! Op ja Ed ovat flummeleita, ammoisilta ajoilta kotoisin olevia eläimiä, jotka kuuluvat luontoäidin kummallisimpiin päähänpistoihin: ulkonäöltään ne muistuttavat karvapeitteisiä donitseja. Sattuman saattelemana villikko Op ja epäluuloinen Ed lähtevät aikamatkalle kotoaan, vuoden 1835 Galápagossaarilta nykypäivän suurkaupunkiin, Shanghaihin.

Osta liput

Persian oppitunnit

Persian oppitunnit

Vuoden 1942 miehitetyssä Ranskassa SS-sotilaat pidättävät Gillesin ja lähettävät hänet kohti tuhoamisleiriä. Matkalla Gilles välttyy täpärästi teloitukselta väittämällä, ettei ole oikeasti juutalainen vaan persialainen. Hätävalhe pelastaa Gillesin hengen, mutta johdattaa hänet pian entistä pahempaan pulaan.

Osta liput

Karalahti

Karalahti

Karalahti-dokumentti on rehellinen kertomus kovapäisestä suomalaisesta selviytyjästä ja kiekkoilijasta, Jere Karalahdesta, joka jakaa mielipiteitä.

Osta liput

Sound of Metal

Kuuroutuva rumpalisti Ruben aloittaa hiljaisen tutkimusmatkan omaan sisimpäänsä ja kipuilee rakkaudestaan musiikkiin sekä kaipuustaan aikaisempaan elämäänsä. Tuore Golden Globe -ehdokas.

Osta liput

Babyteeth

Herkkä ja koskettava draama perheestä, joka on sekaisin sitä kohdanneesta lamaannuttavasta surusta - perheen teini-ikäinen tytär Milla on vakavasti sairas.

Osta liput

Mother

Parasiten ohjaajan, Oscar-voittaja Bong Joon-hon parhaimpiin elokuviin lukeutuvan Motherin (2009) keskiössä on Hye-ja, 27-vuotiaan Do-joonin yksinhuoltajaäiti.

Osta liput

Peruna

Peruna-juliste

Kotimainen komedia 1600-luvun yrittäjänörteistä, jotka haluavat tuoda Suomen markkinoille eksoottisen maapäärynän – eli perunan.

Osta liput

Tunturin tarina

Tunturin tarina -juliste

Tunturin tarina vie katsojat läpi Lapin erämaiden, aina Pohjoiselle jäämerelle asti, missä tunturit laskeutuvat meren syleilyyn. Se on myyttinen kertomus, jonka tarina alkaa miljardien vuosien takaa.

Osta liput