18.2.2021, Ajankohtaista

Night Visions -festivaali siirtyy toukokuulle 2021

Festivaalille ostetut liput kelpaavat sellaisenaan toukokuun 2021 näytöksiin, jotka tullaan järjestämään täysin samassa aikataulussa kuin alun perin maaliskuulle suunnitellut näytökset.

Maaliskuussa 2021 järjestettäväksi suunniteltua Night Visions -festivaalia joudutaan siirtämään Uudenmaan alueella yhä voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Festivaalia ei siis järjestetä 3.-6. maaliskuuta 2021. 

Festivaalin uudet päivämäärät ovat 19.-22. toukokuuta 2021.

Festivaalin elokuvatarjonta ja esitysaikataulu säilyvät täysin ennallaan. Kaikki näytökset siis vain siirtyvät uusille päivämäärille niille samoille kellonajoille, jotka on jo aiemmin julkistettu. Jo ostetut festivaalin näytösliput kelpaavat sellaisenaan toukokuun 2021 Night Visions -festivaalinäytöksiin.

Liput maaliskuun näytöksiin ovat nyt myös myynnissä Finnkinon sivuilla.

Night Visions - INFO ››         Night Visions - LIPUT ››

 
Jos et pääse uutena ajankohtana paikalle näytökseen, johon olet jo ostanut lipun, ole yhteydessä Finnkinon asiakaspalveluun: [email protected]

HUOM! Valitettavasti käteishyvitys ei tällä hetkellä onnistu teattereiden lippukassoilla. Mikäli sellaiselle ilmenee tarvetta, ole yhteydessä sähköpostitse Finnkinon asiakaspalveluun.

Festivaalisivut: www.nightvisions.info