13.1.2021, Ajankohtaista

Deadpool 3 osaksi Marvel Cinematic Universea

Elokuva tulee olemaan lapsilta kielletty, sanoo Kevin Feige.

Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige on kertonut seuraavan Deadpool-elokuvan olevan lapsilta kielletty ja osa Marvel Cinematic Universumia (MCU). Feigen mukaan supersuosittujen Deadpool-elokuvien pääosista tunnettu Ryan Reynolds työstää käsikirjoitusta yhdessä Wendy Molyneuxin ja Lizzie Molyneux-Loeglin kanssa.

Collider-julkaisulle antamassaan haastattelussa Feige kertoo myös, että elokuvaa ei tulla kuvaamaan tänä vuonna. Marvel Studios on tiedottanut lukuisista julkaisuista joita he työstävät parhaillaan, ja Deadpool 3 on jännittävä lisä tähän joukkoon.

Faniyhteisö on spekuloinut aiemminkin Deadpoolin liittymisestä MCU:n, tai ylipäätään sen mahdollisuuksista, sillä roisien elokuvien tuottaminen perheystävällisemmistä elokuvista tunnetun Marvel Studiosin alla on herättänyt myös kysymyksiä ja epävarmuutta. Feigen lopulta vahvistaessa hahmon liittymisen MCU:hun pääsemme niin ikään jännittämään palaako Deadpool 2 -ohjaaja David Leitch puikkoihin myös kolmannessa elokuvassa.

MCU on julkaisemassa runsaasti sisältöä ennen Deadpoolin saapumista valkokankaalle, unohtamatta useiden elokuvien ensi-iltojen siirtymistä tulevaisuuteen odottamaan pandemian jälkeistä aikaa. Marvel-fanien ei kuitenkaan toivon mukaan tarvitse odottaa ensimmäistä julkaisia enää kauaa, sillä pääsemme kuitenkin nauttimaan mm. Black Widow- sekä Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvista jo tänä vuonna.