30.12.2020, Ajankohtaista

Night Visions -festivaali siirtyy maaliskuulle 2021

Festivaalille ostetut liput kelpaavat sellaisenaan maaliskuun 2021 näytöksiin, jotka tullaan järjestämään täysin samassa aikataulussa kuin alun perin marraskuulle suunnitellut näytökset.

Tammikuussa 2021 järjestettäväksi suunniteltua Night Visions -festivaalia joudutaan siirtämään Uudenmaan alueella yhä voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Festivaalia ei siis järjestetä 13.-16. tammikuuta 2021. 

Festivaalin uudet päivämäärät ovat 3.-6. maaliskuuta 2021.

Festivaalin elokuvatarjonta ja esitysaikataulu säilyvät täysin ennallaan. Kaikki näytökset siis vain siirtyvät uusille päivämäärille niille samoille kellonajoille, jotka on jo aiemmin julkistettu. Jo ostetut festivaalin näytösliput kelpaavat sellaisenaan maaliskuun 2021 Night Visions -festivaalinäytöksiin.

Liput maaliskuun näytöksiin ovat nyt myös myynnissä Finnkinon sivuilla.

Night Visions - INFO ››         Night Visions - LIPUT ››

 
Jos et pääse uutena ajankohtana paikalle näytökseen, johon olet jo ostanut lipun, ole yhteydessä Finnkinon asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@finnkino.fi

HUOM! Valitettavasti käteishyvitys ei tällä hetkellä onnistu teattereiden lippukassoilla. Mikäli sellaiselle ilmenee tarvetta, ole yhteydessä sähköpostitse Finnkinon asiakaspalveluun.

Festivaalisivut: www.nightvisions.info