4.12.2020, Ajankohtaista

Verkkokaupassa voi maksaa nyt myös kulttuurieduilla: ePassi, Edenred, Smartum Pay ja Eazybreak

Finnkino on viimeisimpänä lisännyt kulttuuriedut ePassin ja Edenredin maksutapojen joukkoon verkkokaupassa.

Finnkino on viimeisimpänä lisännyt kulttuuriedut ePassin ja Edenredin maksutapojen joukkoon verkkokaupassa. ePassilla ja Edenredillä voi jatkossa ostaa näytös- ja sarjalippuja. ePassi ja Edenred löytyvät normaalisti verkkokaupan maksutapojen joukosta, ja ne voidaan valita maksutavaksi silloin, kun ostoskorissa on yksi näytöslippu tai erillisinä tuotteina löytyvät, kulttuuriedun piirissä olevat sarjalippupaketit. Sarjalippuun tulostuu oma nimesi, jonka vuoksi sinun tulee olla sisäänkirjautuneena verkkokaupassa, kun ostat sarjalippuja.

Sarjalippuja voi ostaa myös Smartum Pay ja Eazybreak –kulttuurieduilla. Smartum Pay ja Eazybreak –maksuja otetaan vastaan ainoastaan silloin, kun sarjaliput tilataan erilliseltä tilauslomakkeelta ja maksetaan mobiilisovelluksella. Tilauslomakkeen kautta tilatut tuotteet toimitetaan viimeistään 2-4 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta.

Osta sarjalippuja kulttuuriedulla täältä.

Sarjalippujen ostaminen kannattaa, sillä vuodesta 2021 on tulossa huikea leffavuosi! Lue täältä listamme 10 odotetuimmasta elokuvasta vuonna 2021.

Huomaathan, että kaikki kulttuuriedulla maksetut liput on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön.