6.9.2020, Ajankohtaista

Löytyykö lompakosta tai taskun pohjalta vielä käyttämättömiä Finnkinon joululahjalippuja?

Olethan huomannut että niin joululahjalippujen kuin kaikkien muidenkin sarjalippujen, superlippujen, event-sarjalippujen, yrityslippujen ja herkkuseteleiden voimassaoloaikaa on pidennetty!

Joululahjalippujen viimeinen käyttöpäivä onkin tänä vuonna vasta lokakuussa! Viime joulun alla myydyt superliput, joiden voimassaoloajaksi on merkitty 25.12.2019 - 3.6.2020, ovat voimassa 10.10.2020 asti.

Vielä viimeisenäkin voimassaolopäivänä voit käyttää liput mihin tahansa myynnissä olevaan elokuvanäytökseen. Näytös voi siis olla joululipun viimeistä voimassaolopäivää myöhemminkin, kunhan käytät liput voimassaoloajan puitteissa.

Vaihda joululahjalippusi näytöslippuun Finnkinon teattereissa, verkkokaupassa tai Stockmannin palvelupisteissä. Myös paperiset joululahjaliput voit käyttää Finnkinon verkkokaupassa syöttämällä maksuvaiheessa joululipun numeron "sarjanumero/etukoodi" -kenttään.

Huomaathan, että pelkkä lippuvaraus ei riitä, vaan joululahjalippu on vaihdettava varsinaiseen elokuvalippuun joululippujen voimassaoloaikana.

Joulun superleffaliput käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiin kaikissa Finnkinon teattereissa - myös 3D-esitykset sekä Premium-salit ILMAN LISÄMAKSUA.

LEFFAAN!

Koska sarjalipun voi käyttää verkkokaupassa sarjanumeron perusteella, huolehdithan, etteivät käyttämättömät sarjalippusi tai niiden sarjanumerot pääse ulkopuolisen käsiin (asiakaspalveluun voit sarjanumeron ilmoittaa huoletta)! Suosittelemme sarjalippujen ostamista vain Finnkinolta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Elokuvaohjelmistostamme löytyy tänäkin syksynä varmasti jokaiselle jotakin: draamaa, seikkailua, toimintaa, koko perheen elokuvia, romantiikkaa ja komediaa... Kaikki ohjelmistossa olevat elokuvat löydät täältä - alla pari vinkkiä!

 

Lemmikkien salainen elämä 2 Tolkien Avengers: Endgame
Seurapeli (21.8.) Tenet (26.8.) Yhteinen sävel (4.9.)

 

 

Muista käyttää samalla myös joulun herkkusetelisi - niidenkin viimeinen käyttöpäivä (joka oli alunperin kesäkuun lopussa) on siirretty lokakuulle. Finnkinon herkkusetelillä voit valita mitä tahansa Finnkinon herkkumyymälästä tai Oscar's Barista 8 € arvolla. Herkkuseteli on käytettävä koko arvostaan kerralla (ei vaihtorahaa).