10.6.2020, Ajankohtaista

Avaamme teatterimme porrastetusti 24.6. alkaen

Helsingin Tennispalatsi ja Itis sekä Turun Kinopalatsi avaavat ovensa ensimmäisenä. Avaamme teatterin jokaisella paikkakunnallamme 1.7.

Meillä on ilo ilmoittaa, että avaamme teatterimme uudelleen porrastetusti 24.6. alkaen. Helsingin Tennispalatsi ja Itis sekä Turun Kinopalatsi avaavat ovensa ensimmäisenä 24.6., ja näytösliput ajalle 24.6.-7.7. ovat jo myynnissä.

1.7. avaamme teatterin jokaiselle paikkakunnalle. Tällöin avataan Tampereen Plevna, Oulun Plaza, Kuopion Scala, Lappeenrannan Strand, Porin Promenadi, Jyväskylän Fantasia, Lahden Kuvapalatsi, Helsingin Kinopalatsi, Espoon Omena sekä Vantaan Flamingo. Tampereen Cine Atlas sekä Espoon Sello avataan 8.7. Helsingin Maximin avaus viivästyy, tiedotamme aikataulusta myöhemmin. Lipunmyynti ajalle 1.7.-9.7. käynnistyy 17.6. klo 14. Huomioithan, että lippuja ei tällä hetkellä pysty varaamaan.

Turvallisesti yhdessä

Varmistaaksemme elokuvakävijöiden sekä henkilökuntamme turvallisuuden, olemme luoneet turvallisuusohjeistuksen, ja koko osaava henkilöstömme on ohjeistettu auttamaan ja turvaamaan vieraidemme hyvinvointi sen mukaisesti. Noudatamme tehostettuja käytäntöjä siivoukseen ja turvaväleihin liittyen saleissa sekä muissa tiloissamme, ja kehotamme vieraitamme ostamaan liput etukäteen verkosta, sillä emme ota vastaan käteistä teattereissamme. Myynnissä tulee olemaan rajoitettu määrä paikkoja, jotta varmistamme seurueiden välissä olevan riittävän etäisyyden. Kooste ohjeistuksista tehostettuihin turvajärjestelyihin liittyen on julkaistu osoitteessa finnkino.fi/turvallisuus.

Takaisin elokuvaelämysten pariin

Avajaisohjelmistossa nähdään tuoreita ensi-iltaelokuvia ja ennakkonäytöksiä kuten animaatioseikkailu Samsam (24.6.) ja vuoden 2016 kauhuelokuvahitin jatko-osa Brahms: The Boy II (1.7.) sekä useita alkuvuonna ensi-iltansa saaneita elokuvia kuten Aika jonka sain, Parasite, Se mieletön remppa sekä Weathering with You.

Ensimmäisen viikon aikana valkokankailla pyörii myös useita suosikkileffojen erikoisnäytöksiä: Christopher Nolanin Inception, Interstellar ja Dunkirk sekä eeppinen Tähtien sota - Episodi V: Imperiumin vastaisku. Ensimmäisenä näytöksenä jokaisessa teatterissa näytetään rakkaudentunnustus elokuvateattereille, Cinema Paradiso.

Sarjalippujen voimassaoloaikoja pidennetty

Jotta kaikki sarjalippujamme omistavat asiakkaat pääsevät varmasti hyödyntämään lippunsa, olemme jatkaneet lippujen voimassaoloaikoja vähintään neljällä kuukaudella. Muutokset on tehty automaattisesti, eivätkä vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Sarjalippujen voimassaoloajoista voit lukea tarkemmin täältä.

Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä, ja odotamme innolla, että saamme toivottaa teidät jälleen tervetulleeksi teattereihimme. Meillä on ollut teitä ikävä!

 

PÅ SVENSKA ››

 

IN ENGLISH ››