14.9.2019, Ajankohtaista

Helsingin Kinopalatsi jälleen auki normaalisti salia 1 lukuun ottamatta

Syksyn aikana Kinopalatsin saleissa nähdään monipuolinen kattaus ensi-iltaelokuvia, kulttuuria, festivaaliesityksiä ja muita erikoisnäytöksiä.

Toukokuussa useita Helsingin Finnkino Kinopalatsin saleja sekä teatterin herkkumyymälä jouduttiin sulkemaan vesivahingon vuoksi. Nyt kesän aikana remontoitu myymälä sekä koko elokuvateatteri ykkössalia lukuun ottamatta palvelee jälleen asiakkaita normaalisti. Salin 1 avautumisaikataulusta tiedotetaan myöhemmin syksyn aikana.

Helsingin Kinopalatsin herkkumyymälä

Kinopalatsin ohjelmisto ››

Finnkino Kinopalatsissa tullaan syksyn aikana näkemään yli 60 ensi-iltaa sekä useita Event Cinema -näytöksiä Bollywood-elokuvista balettiesityksiin. Myös Rakkautta ja Anarkiaa -näytökset rantautuvat Kinopalatsiin 20.9.-29.9. Festivaaliliput ovat myynnissä osoitteessa hiff.fi.

Syksyn kattavasta ja monipuolisesta huippuohjelmistosta löytyy muun muassa koko perheen värikäs animaatioseikkailu Toy Story 4 (ensi-ilta 6.9.), loistelias draama Downton Abbey (ensi-ilta 13.9.), odotettu jännityselokuva Jokeri (ensi-ilta 4.10.), kotimainen Pihla Viitalan tähdittämä Marian paratiisi (ensi-ilta 4.10.), pikkujoulukaudelle erinomaisesti sopiva kotimainen draamakomedia Täydellinen joulu (ensi-ilta 25.10.), Skywalker-saagan päätösosa Star Wars: The Rise of Skywalker (ensi-ilta 18.12.) ja koko perheen odotettu Frozen 2 -animaatioelokuva (ensi-ilta 25.12.).

Syksyllä 2018 uudistetun 2-salin edustalle avatussa Oscar’s Barissa voi käydä lasillisella ennen tai jälkeen elokuvan tai tilata oluen tai lasin viiniä nautittavaksi elokuvanäytöksessä.

Helsingin Kinopalatsin Oscar's Bar

Lisätietoja: Ketjujohtaja Ismo Määttä +358 400 42 7936

Finnkino on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa 16 teatteria 11 paikkakunnalla. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketju Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Konsernilla on teattereita Suomen, Viron, Liettuan, Latvian, Ruotsin ja Norjan lisäksi seitsemässä eri Euroopan maassa.