5.6.2019, Ajankohtaista

Finnkinon pop-up -leffateatteri tuo uutuuselokuvat ainutlaatuiseen ympäristöön

Finnkinon ja Aakkosten yhteinen Pop-Up Cinema kiertää kesällä Helsingissä, Turussa ja Hangossa ja tuo uutuusleffat ainutlaatuisiin ympäristöihin.

Finnkinon ja Aakkosten yhteinen Pop-Up Cinema kiertää kesällä Helsingissä, Turussa ja Hangossa ja tuo uutuusleffat ainutlaatuisiin ympäristöihin. Heinä-elokuun vaihteessa järjestettävän kiertueen avaa ennakkonäytös J-P Valkeapään ohjaamasta ja Krista Kososen sekä Pekka Strangin tähdittämästä elokuvasta Koirat eivät käytä housuja.

Pop-Up Cinema -kiertue on ensimmäinen tässä mittakaavassa. Konseptia pilotoitiin viime vuonna Flow Festivaaleilla. ”Tuolloin esitimme kaikkiaan 7 eri uutuusleffaa ja festareiden leffanäyttämö oli jokaisessa näytöksessä täynnä kiinnostunutta yleisöä”, kertoo markkinointipäällikkö Tiina Hovi Finnkinolta. ”Tänä kesänä on mahtavaa nähdä ilmiön laajentuvan uusiin ihaniin kesäkohteisiin”, Hovi lisää.

”Ihmiset kaipaavat arjen keskelle elämyksiä ja Aakkoset haluaa olla mukana tekemässä elämyksistä vielä nautinnollisempia. Elokuvat ja karkit liittyvät luontaisesti yhteen ja siksi haluamme myös tarjota katsojille kupilliset leffakarkkeja osana elämystä”, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Heidi Pekkala Cloettalta.

Heinäkuun lopussa starttaavan Pop-Up Cinema kiertueen kohteet ovat ravintola Tårget Turun jokirannassa, ravintola Skiffer Hangossa, ravintola Kellohalli Helsingin Teurastamolla ja Flow Festival Helsingin Suvilahdessa. Avajaisleffan lisäksi kiertueella esitetään ennakkonäytöksenä neljä loppukesän ja alkusyksyn elokuvaa.

Lipunmyynti kiertueelle käynnistyy 17.6. Finnkinon nettisivuilla, josta löytyy myös kiertueen tarkempi aikataulu. Kiertueen mainostoimistokumppanina on Hasan & Partners ja mediatoimistona ToinenPHD.

https://www.finnkino.fi/popup