11.5.2019, Ajankohtaista

Muistathan käyttää joululahjalippusi niiden voimassaoloaikana!

Löytyykö lompakosta, laatikosta tai taskun pohjalta vielä käyttämättömiä Finnkinon joululahjalippuja?

Joululahjalippujen viimeinen käyttöpäivä sijoittuu tänä vuonna toukokuun puolivälin ja kesäkuun alun väliselle ajalle ostopaikasta riippuen. Jälleenmyyjiltämme ostetut joulun superliput ovat voimassa joko ke 15.5. tai ke 22.5. saakka, kun taas Finnkinon teattereista tai verkkokaupasta ostetut liput ovat voimassa kesäkuun puolelle, ke 5.6. saakka.
Tarkista voimassaoloaika omista joululipuistasi!
Vielä viimeisenäkin voimassaolopäivänä voit käyttää liput mihin tahansa myynnissä olevaan elokuvanäytökseen. Näytös voi siis olla joululipun viimeistä voimassaolopäivää myöhemminkin, kunhan käytät liput voimassaoloajan puitteissa.

Vaihda joululahjalippusi näytöslippuun Finnkinon teattereissa, verkkokaupassa tai Stockmannin palvelupisteissä. Myös paperiset joululahjaliput voit käyttää Finnkinon verkkokaupassa syöttämällä maksuvaiheessa joululipun numeron "sarjanumero/etukoodi" -kenttään.

Huomaathan, että pelkkä lippuvaraus ei riitä, vaan joululahjalippu on vaihdettava varsinaiseen elokuvalippuun joululippujen voimassaoloaikana.

Joulun superleffaliput käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiin kaikissa Finnkinon teattereissa - myös 3D-esitykset sekä Premium-salit ILMAN LISÄMAKSUA.

LEFFAAN!

Koska sarjalipun voi käyttää verkkokaupassa sarjanumeron perusteella, huolehdithan, etteivät käyttämättömät sarjalippusi tai niiden sarjanumerot pääse ulkopuolisen käsiin (asiakaspalveluun voit sarjanumeron ilmoittaa huoletta)! Suosittelemme sarjalippujen ostamista vain Finnkinolta tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Monipuolisessa elokuvaohjelmistossa löytyy varmasti jokaiselle jotakin: draamaa, seikkailua, toimintaa, koko perheen elokuvia, romantiikkaa ja komediaa... Kaikki ohjelmistossa olevat elokuvat löydät täältä - alla pari vinkkiä!
Lisäksi ennakkomyynnissä on näytöksiä touko- ja kesäkuun ensi-iltaleffoista - joululipun voit käyttää niihinkin!

Katso ennakkomyynnit ››

 

Lemmikkien salainen elämä 2 Tolkien Avengers: Endgame
The Hustle - Ammattihuijarit (10.5.) Tolkien (3.5.) Avengers: Endgame (24.4.)

 

Muista käyttää samalla myös joulun superherkkusetelisi - niidenkin viimeinen käyttöpäivä vaihtelee 15.5. - 5.6.2019 välillä. Tarkista voimassaolo setelistä! Jouluherkkusetelillä (à 4,00) voi valita Finnkinon herkkumyymälästä mitä tahansa tuotteita 4 € arvosta. Setelillä voit valita myös 0,3l hanajuoman ja+ S-koon popcornit tai 0,3l hanajuoman ja nachot yhdellä kastikkeella. Herkkuseteli on käytettävä koko arvostaan kerralla (ei vaihtorahaa).