6.5.2019, Ajankohtaista

Touko-kesäkuun huippuleffoja ennakkomyynnissä

Vaikuttava valikoima alkukesän huippuleffoja on nyt myynnissä - varmista paikkasi etukäteen vaikkapa joululahjalipuilla!

Odotettuja kesäleffoja on nyt ennakkomyynnissä Finnkinon verkkokaupassa sekä teattereissa ja Stockmannin palvelupisteissä. Lippuja voi myös varata; varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden (4x24h) kuluessa varauksen tekemisestä.

Olethan jo tarkistanut, löytyykö kätköistäsi vielä käyttämättömiä joululahjalippuja - niiden voimassaoloaika päättyy ke 15.5., ke 22.5. tai ke 5.6. Joululipuilla voit lunastaa lipun myös ennakkomyynnissä olevaan näytökseen, vaikka se olisi vasta kesäkuun lopussa! ...kunhan teet oston eli käytät joululipun sen voimassaoloaikana.

Lue lisää ››
 

Rocketman

Ensi-ilta 29.5.

Draama, Fantasia, Musikaali, Elämäkerta

Elämää suurempi fantasiamusikaali kertoo sensuroimattoman ja humaanin tarinan Elton Johnin (Taron Egerton) läpimurron vuosista.

Liput ››

 

 


Godzilla II: King of the Monsters

Ensi-ilta 29.5.

Toiminta, Jännitys, Seikkailu, Fantasia, Sci-fi

Muinaiset superlajit, joita pidettiin pelkkinä myytteinä nousevat jälleen tavoittelemaan luomakunnan kruunua ja uhkaavat samalla ihmiskunnan olemassaoloa.

Liput ››

 

 


Mami

Ensi-ilta 31.5.

Jännitys, Kauhu

Teinien unelmien täyttymys kääntyy painajaiseksi, kun talonsa juhlimiseen tarjonneen "Mamin" kellari muuttuu kaupungin parhaasta bileluolasta kauhujen kammioksi.

Liput ››

 

 


X-Men: Dark Phoenix

Ensi-ilta 7.6.

Toiminta, Seikkailu, Sci-fi

X-Menit kohtaavat pelottavimman ja voimakkaimman vihollisensa omiensa joukosta, kun Jean Grey (Sophie Turner) saa osuman oudosta kosmisesta voimasta.

Liput ››

 

 


Long Shot – Mahdoton yhtälö

Ensi-ilta 7.6.

Komedia, Romantiikka

Kipinät sinkoilevat epätavallisen työparin välillä, kun yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista (Charlize Theron) palkkaa kampanjaansa omalaatuisen journalistin (Seth Rogen).

Liput ››

 

 


Men In Black: International

Ensi-ilta 14.6.

Komedia, Toiminta, Sci-fi

Chris Hemsworth, Tessa Thompson ja Liam Neeson suojelevat Maata universumin pohjasakalta ja joutuvat tosipaikkaan, kun paljastuu että organisaatioon on soluttautunut myyrä.

Liput ››

 

 


Lemmikkien salainen elämä 2

Ensi-ilta 26.6.

Animaatio, komedia, perhe-elokuva

Valloittava perheleffa jatkaa kesän 2016 hittianimaation tarinaa lemmikkien elämästä sillä aikaa kun omistajat ovat poissa.

Liput ››

 

 


Yesterday

Ensi-ilta 28.6.

Komedia, Draama, Romantiikka, Musiikki

Uudessa komediassa Oscar®-palkittu ohjaaja Danny Boyle (Slummien miljonääri) yhdistää voimansa käsikirjoittaja Richard Curtisin (Love Actually, Notting Hill) kanssa.

Liput ››