26.3.2019, Ajankohtaista

Finnkino tukee Suomen Mielenterveysseuraa

Finnkino on valinnut vuoden 2019 hyväntekeväisyyskumppanikseen Suomen Mielenterveysseuran.

Finnkino on valinnut vuoden 2019 hyväntekeväisyyskumppanikseen Suomen Mielenterveysseuran.

Suomen Mielenterveysseuran perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. Mielenterveysseura puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen, rakentaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä edistää välittämisen kulttuuria ja kannustaa aktiivisuuteen yhteiskunnassa. Mielenterveysseura toimii ihmisoikeuksien ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden puolesta Suomessa ja kansainvälisesti. Mielenterveysseura tarjoaa apua elämän kriiseissä ja tukee erityisesti heikoimmassa asemassa olevien mielenterveyttä ja hyvinvointia.

Yhteiskuntavastuu on tärkeä teema Finnkinossa. Kuluvan vuoden yhteistyökumppaniksi valitun Suomen Mielenterveysseuran kanssa Finnkino pääsee toteuttamaan monenlaisia aktiviteetteja vuoden aikana. Elokuvissa käyminen ja elämykset hyvässä seurassa ovat yksi tapa pitää huolta mielen hyvinvoinnista.

Finnkino osallistuu Mielinauha-keräykseen!

Finnkino on mukana Mielinauha-kampanjassa myymällä vihreitä Mielinauhoja jokaisessa teatterissaan. Mielinauha-keräyksen tavoitteena on kerätä varoja mielenterveyden edistämiseen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen. Lisäksi tavoitteena on lisätä tietoisuutta mielenterveydestä ja vähentää mielenterveyden ongelmiin liittyvää stigmaa. Voit ostaa Mielinauhan kaikista Finnkinon teattereista huhti-toukokuun aikana neljän euron hintaan.

Lue lisää Mielinauha-keräyksestä ››