13.6.2018, Ajankohtaista

MM-jalkapallon ratkaisuottelut näytetään Finnkinon teattereissa kautta maan

Jalkapallon MM-kisojen välierät ja finaali näytetään Finnkinon valkokankailla ensimmäistä kertaa valtakunnallisesti. Samalla Finnkinon anniskeluoikeudet leffasaleissa laajenevat valikoituihin näytöksiin.

Kesä-heinäkuussa pelattavia jalkapallon MM-kisoja pääsee katsomaan nyt myös Finnkinon elokuvateattereissa. Finnkinon emoyhtiö Odeon Cinemas Group on solminut sopimuksen, joka mahdollistaa FIFAn jalkapallon MM-otteluiden esittämisen isolta valkokankaalta elokuvateattereissa. Suomessa nähdään välieräottelut (10. ja 11.7.) sekä finaali (15.7.) kaikissa Finnkinon teattereissa lukuun ottamatta Tampereen Cine Atlasta (Maximissa vain finaali). Lippujen hinnat ottelunäytöksiin ovat aikuisille 10 euroa, alle 16-vuotiaille lapsille 7 euroa ja Hesa Cup -rannekkeella 5 euroa. Finnkino Labin jäsenet sekä verkkokaupan rekisteröityneet asiakkaat pääsevät nauttimaan MM-futiksesta etuhintaan 7 euroa. Ovet avataan puoli tuntia ennen otteluita.

– Olemme todella iloisia ja innoissamme, että Finnkino saa näyttää MM-turnauksen ratkaisuottelut isolta valkokankaalta suorana lähetyksenä teattereissamme. Kohderyhmänämme ovat ennen kaikkea jalkapallofanit, -joukkueet sekä perheet, jotka ovat kiinnostuneet urheilusta esimerkiksi lasten harrastusten kautta. Lisäksi kaikista otteluista on mahdollista ostaa yritysmyynnin kautta oma näytös, Finnkinon kaupallinen johtaja Kalle Peltola kertoo.

Anniskelu laajenee vaiheittain Finnkinon teattereihin

Jalkapallon MM-kisojen yhteydessä osa saleista on anniskelualuetta. Asiakkailla on mahdollisuus nauttia myös alkoholijuomia otteluiden aikana Helsingin Tennispalatsissa, Espoon Omenassa ja Lahden Kuvapalatsissa.

 – Kuluttajanäytöksissä anniskelu edellyttää 18 vuoden ikärajaa, joten niihin ei myydä lastenlippuja. K-18-ottelunäytökset merkitään selkeästi ohjelmistoon ja anniskelusta kerrotaan kuluttajille lipunoston yhteydessä. MM-otteluiden näytöksistä järjestetään myös lapsille sallittu näytös, jossa ei tarjoilla alkoholia, Peltola sanoo.

Lipunmyynti MM-jalkapallon ottelunäytöksiin nyt käynnissä!

 

LIPUT - Välieräottelu 10.7.    LIPUT - Välieräottelu 10.7. (K18)     

LIPUT - Välieräottelu 11.7.    LIPUT - Välieräottelu 11.7. (K18)     

LIPUT - Finaali 15.7.    LIPUT - Finaali 15.7. (K18)