6.5.2018, Ajankohtaista

Tampereen Finnkino Plevnan uusi Scape on nyt auki!

Suomen neljäs Scape-sali Finnkino Plevnassa avautui yleisölle keskiviikkona 16.5. Uuteen saliin voit tilata leffaherkut jo etukäteen netistä lipunoston yhteydessä.

Toukokuun 16. päivä avautuneessa Tampereen Finnkino Plevnan Scape-salissa on ensiluokkainen Dolby Atmos -äänentoistotekniikka yhdistettynä alan parhaaseen Barcon laserprojektoriin. Optimaalisen katseluelämyksen takaamiseksi salissa on tilavat ja pehmeät luksuspenkit. Istumapaikkoja on 402 sekä lisäksi neljä pyörätuolipaikkaa.
 
Scape-salin avajaiselokuvana pyörii odotettu Deadpool 2, joka sai ensi-iltansa Suomessa ja Finnkinossa ensimmäisten maiden joukossa maailmassa. Avajaisviikon ohjelmistossa ovat lisäksi mm. Ready Player One, I Feel Pretty ja Maija Mehiläinen ja Hunajakisat.
 

Sujuvasti leffaan – kätevät Premium-sarjaliput sekä leffaherkkujen ennakkotilaus

 

Finnkino toi maaliskuun lopulla valikoimaansa uuden Premium-sarjalipun, joka käy maksuvälineenä kaikkiin Finnkinon leffanäytöksiin – myös premium-saleihin kuten Scape – ilman lisämaksua.

Tutustumistarjouksena Finnkino Labin jäsenet ja Finnkinon verkkokaupan rekisteröityneet asiakkaat pääsevät Plevnan Scape-salin näytöksiin toukokuun loppuun saakka myös normaalisarjalipulla ilman lisämaksua. Tarjous koskee vain verkkokaupassa tehtyjä uusi ostoja (ei varattujen lippujen lunastusta).

Scape-salin näytöksiin on mahdollista tilata herkut etukäteen verkosta. Säästyt jonottamiselta, sillä tilaamasi popparit, juomat ja makeiset odottavat sinua valmiina saliin mentäessä. Ennakkotilaus tehdään ja maksetaan verkkokaupassa leffalipun oston yhteydessä.
 

 

Tampereen Plevnan Scape pähkinänkuoressa

 
  • Maailman tehokkain P6 Laser -projektori (projektoreita vain n. 70 kpl koko maailmassa), paras mahdollinen 3D-laatu ja omat Scape 3D-lasit
  • DOLBY ATMOS -äänijärjestelmä
  • 59 kaiutinta (24 kpl 18” bassoelementtejä)
  • 80 000 wattin vahvistinteho
  • Erittäin laaja kaareva valkokangas 7,8 x 18,6 m = 145 m2
  • Italialaiset normaalia leveämmät penkit