6.2.2018, Ajankohtaista

Perjantaina 9.2. avautuneessa Maximissa tarjolla huippuohjelmistoa ja uudenlainen elokuvateatterikokemus

Suomen vanhin elokuvateatteri, Helsingin keskustassa sijaitseva Finnkino Maxim, avautui uudelleen yleisölle perjantaina 9.2.!

Maximin ensi-iltaohjelmistossa on runsaasti kevään palkintokauden menestyselokuvia ja myös klassikoita. Elokuvakokemuksen täydennykseksi on mahdollista nauttia lasillinen viiniä sekä Fazer Cafén laatimia naposteluannoksia. 

Pari vuotta suljettuna ollut Finnkino Maxim avautui jälleen yleisölle perjantaina 9.2. Avajaispäivänä nähtiin muun muassa Giuseppe Tornatoren valloittava klassikko Cinema Paradiso (1988) sekä uutuuksista Michael Haneken ohjaama Happy End, Sebastián Lelion Fantastinen nainen (Una mujer fantastica) sekä Guillermo Del Toron The Shape of Water (13 Oscar-ehdokkutta). Avajaisviikolla asiakkailla oli mahdollisuus tutustua uudistuneeseen Maximiin huippuedullisesti rekisteröitymällä ja ostamalla liput 50% alennuksella Finnkinon verkkokaupasta.

Maximissa voi elokuvanautintoa täydentää tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Maximin ruokien suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa Fazer Café. Tapaksien kanssa on mahdollista nauttia lasi viiniä tai olutta. Kupillisen kahvia voi halutessaan saada avecin kera ja lisäksi valikoimasta löytyy mm. erikoisoluita ja samppanjaa. Tarjoilut voi tilata valmiiksi etukäteen verkosta tai paikan päältä teatterin aulabaareista. Uutuutena Maximin asiakas voi tilata tarjoilut etukäteen verkosta ja poimia ne näppärästi suoraan salin ovelta. (Huom. Tarjoilujen tilaaminen ei toistaiseksi ole mahdollista mobiiliapplikaation kautta.)

– Parin vuoden tiivis työ on nyt saanut konkreettisella tasolla päätöksensä, kun arkkitehtonisesti arvokkaan Maximin uudistustyö on valmis. Olemme erittäin iloisia, että pystymme tarjoamaan Helsingin keskustaan eurooppalaisten trendien mukaisen täyden palvelun art house -teatterin. Uskomme, että uudistettuun teatteriin löytävät niin uskolliset Maxim-kävijät kuin uudet asiakkaat, sanoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

Maximissa normaali arki-illan näytös maksaa 13,00 euroa ja viikonlopun 14,50 euroa. Finnkinon sarjaliput käyvät myös Maximissa. Sarjalipun päälle maksetaan Maximissa kahden euron lisämaksu. Erikoisryhmillä, kuten opiskelijoilla ja eläkeläisillä, on Maximissa samat alennuskäytännöt kuin muissa Finnkinon teattereissa.

Maximin avajaistunnelmia