24.1.2018, Ajankohtaista

Päivitimme verkkopalvelumme - elokuvien ja näytösten selaaminen on entistä helpompaa laitteesta riippumatta

Olemme tuoneet uusia asiakkaiden toivomia ominaisuuksia ja toimintoja helpottamaan käyttöä.

Päivitimme verkkopalvelumme. Olemme tuoneet uusia asiakkaiden toivomia ominaisuuksia ja toimintoja helpottamaan käyttöä. Verkkokaupasta ei ole enää erillistä mobiilisivua, vaan verkkokauppa on nyt responsiivinen eli sivusto tunnistaa käytettävän laitteen ja mukauttaa sisällön, ulkoasun ja erilaiset toiminnallisuudet automaattisesti käytettävän laitteen mukaan.

Mitä uutta?

Elokuvien ja Event cinema -esitysten selaaminen verkkosivuillamme on entistä helpompaa. Elokuva- ja näytöshakuja voi tarkentaa useampien samanaikaisten hakukriteerien avulla. Voit etsiä elokuvia mm. puhutun kielen tai tekstityskielen perusteella ja tarkastella salin paikkatilannetta etukäteen elokuvien omilta sivuilta. Voit hakea elokuvien lisäksi vaikkapa näyttelijöiden tai ohjaajan nimellä sivuston hakutoimintoa käyttäen. Hakutoiminnon löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Jatkossa rekisteröityneenä käyttäjänä pääset käsiksi heti kaikkein herkullisimpiin etuihin. Sisäänkirjautuneena voit myös varata lippuja näytöksiin.

Kampanjat-osiosta löydät ajankohtaiset edut ja yhteistyökumppanien tarjoamat alennukset. Saat sieltä myös tietoa voimassaolevista erikoisalennuksista ja tulevista erikoisnäytöksistä, kuten Vauvakinosta, Lasten sunnuntaista tai tuoksuttomasta näytöksestä.

Leffaherkut-osiosta löydät lisätietoa teattereiden herkkutarjonnasta ja tuotteiden tarkemmista ravintosisällöistä. Herkkulippuja voit jatkossakin ostaa verkkokaupasta.

Uudistuneilta sivuilta löydät jatkossakin mm. TOP10 -elokuvat, Finnkinon suosittelemat elokuvat ja erikoisesitykset, elokuvien trailereita sekä tietoa teattereistamme ja premium-saleista.

Nähdään elokuvissa!